Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologisch tintje aan viering 25-jarig bestaan AtelierSchier

AtelierSchier bestaat 25 jaar en heeft veel workshops georganiseerd op het eiland Schiermonnikoog. Om dit een feestelijk tintje te geven zijn er veel activiteiten gepland. En op 30 augustus zal een bijzonder eindfeest georganiseerd worden, met onder meer een grote biologische lunch en daarbij diverse stands waarin producten en diensten aan worden geboden.

Het is op dit evenement ook mogelijk om je bedrijf in de picture te zetten. Zo zal er 's middags in het centrum van het dorp een streekproducten- en kunstmarkt gehouden worden en ook op het terrein van de grote picknick is het mogelijk je product in de schijnwerpers te zetten.
 
Meer informatie daarover is verkrijgbaar bij Garda Meerdink: 06 53477050 (ook voor meer informatie over het boeken van een verblijfsarrangement voor dit weekend te boeken).

AtelierSchier begon haar feest met een fietstocht door de polder bij de 'schilderijen' gemaakt met tulpenbollen. Op 1 mei werd een nieuw zandtaartje bij bakker Schauthof ten doop gehouden; alle producten biologisch, ook biologische spelt en een snuifje eilander honing. Een oud recept werd weer in ere herstelt.

Zaterdag 30 augustus wordt een feestdag met als start om 11:00 uur een 'verrassende openingsact' onder leiding van Grytha Visser bij de Berkenplas. Tussen 11:00 en 13:00 uur vindt een biologische picknick bij de Berkenplas met kleine muziek- en zangacts. Rondom de Berkenplas staan eco beelden van Ludy Feyen en er zijn meer -eilander- grapjes. Er zijn geen pluktuinen maar pluk-mandala's met groene lekkernijtjes van het seizoen. Vanaf 14:00 uur zijn er activiteiten, workshops en lezingen op diverse plaatsen op het eiland.

Voor meer informatie: www.atelierschier.com
Publicatiedatum: