Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zaterdag 14 juni:

Natuurontbijt in de Hollandse Hoeve

Vroeg in de ochtend, de zon komt langzaam op en de wereld wordt wakker. Geen mooier moment om de natuur te beleven. Daarom is er het IVN Natuurontbijt. Samen met de kinderen, partner, vriend of vriendin eerst genieten van een ontbijt en daarna de natuur in.



Op zaterdag 14 juni organiseert IVN-afdeling de Zeeuwse Delta het Natuurontbijt in de Hollandse Hoeve in Goes. Tussen 9:00 en 10:00 uur 's ochtends beginnen we met een heerlijk ontbijt van zoveel mogelijk lokale en biologische producten in de Heemtuin van de Hollandse Hoevegebied. Daarna is er voor de volwassenen een rondleiding door de Heemtuin, begeleid door een deskundige gids. Voor de kinderen is er een leuke speurtocht door het Hollandse Hoeve-gebied en wordt er gezocht naar waterdiertjes met behulp van schepnetjes, emmertjes en zoekkaarten in een van poeltjes in het gebied. De activiteit eindigt rond 11:00 uur. Bij slecht weer vindt het ontbijt binnen plaats. De kosten voor deelname bedragen 4,95 euro voor een volwassene en 2,50 euro voor kinderen. Aanmelden via www.natuurontbijt.nl of via 06 14901757.
Publicatiedatum: