Tweede Pinksterdag op Hoeve Biesland in Delfgauw

Nieuw Food Feest: 'Wat de boer niet ken'

De Groenteboerin organiseert op Tweede Pinksterdag 9 juni op Hoeve Biesland in Delfgauw een nieuw Food Feest: 'Wat de boer niet ken'. Voor iedereen die zin heeft in een dag met lekker eten, gezonde producten, goede muziek en inspirerende workshops. Dit in een prachtige omgeving dichtbij Delft en nog geen 15 kilometer van Rotterdam en Den Haag. De boerderij is gevestigd aan de Bieslandseweg 1 in Delfgauw.

Van 10:00 tot 17:00 worden er aan het begin van de oprijlaan van Hoeve Biesland diverse activiteiten georganiseerd gericht op lekker en gezond voedsel afkomstig uit de omgeving. De ochtend begint met een bio ontbijt in de prachtige wei van de Bieslandse polder met live muziek. Er zijn nieuwe lekkernijen te ontdekken in het aanbod van de streekmarkt van onder andere Delfse Waren, nieuwe bakkerij Bronswijk van Buytendelft en de slowkoffie van Koffiebranderij Boon. Men kan zich laten inspireren door de verschillende workshops over onder andere 'gezonde voeding' door Miss Natural 2014, een wildpluk kruidenwandeling in het bos, een kookworkshop en een yoga wandeling in de Delftse natuur.Ook voor de kleinste is het heerlijk om buiten te zijn en is er genoeg te doen. De hele dag vindt er de kinderkookworkshop van Smaaktnaarmeer plaats voor kinderen van +/- 6 tot 12 jaar. De jonge deelnemers krijgen de ingrediënten niet zonder slag of stoot. Vóór ze gaan koken, oogsten de kleine koks de groenten zelf om onder begeleiding van de smaakjuf er een heerlijke maaltijd van te maken. Ook is er een speurtocht door de moestuin van De Groenteboerin educatief voor iedereen. En natuurlijk is er genoeg te eten! De bezoekers van het festival kunnen zich culinair laten verwennen door de verschillende pop-up keukens die met het aanbod van de dag een heerlijke hap verzorgen. Van Karel's Bio Friet, exotische bapao's van Phuong&Sophie tot de specialiteiten van de Griekse Olijf en huiscateraar Salsa Verde.

Kom op Tweede Pinksterdag naar Hoeve Biesland. Goed bereikbaar met de auto maar vooral met de fiets via de prachtige fietsroutes vanuit Delft maar ook vanuit Den Haag en Rotterdam (+/-15 kilometer). Het Food Feest-terrein is gratis toegankelijk.

Voor het ontbijt in de wei met live muziek kunnen kaartjes besteld worden via linda@hoevebiesland.nl en wordt er een kleine bijdrage gevraagd voor een aantal workshops. Voor informatie over het festival en het volledige programma: facebook.com/degroenteboerin.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.