Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Huiskamerconcert op boerderij De Groene Griffioen

Biologische boerderij De Groene Griffioen organiseert samen met de band Tracey Silhouette een uniek huiskamerconcert in de muziekstudio van strobalen op de boerderij aan de Lange Muiderweg in Weesp op zaterdag 31 mei.

Biologische boer Boy Griffioen is naast kaasmaker ook geluidstechnicus, dus vandaar dat bij de bouw van het strobalen huis waar onder andere een ontvangstruimte, winkel en kaaskelder zich bevinden, ook een professionele muziekstudio is gebouwd. Het bijzondere van deze muziekstudio is niet alleen de locatie, maar ook de duurzame materialen (hout, stro, leem), daglicht en uitzicht op het weiland (met eigen koeien).

Tracey Silhouette is een 5-koppige band die ingetogen liedjes speelt met een stevige opbouw. Zowel tekst als muziek schrijven ze zelf en zijn gebaseerd op eigen levenservaringen.


Schets Tracey Silhouette.

De huiskamertoer is een bewuste keuze van de band. Op deze manier kunnen ze in intieme sfeer akoestisch spelen en ook het verhaal achter de nummers vertellen. Deze setting past ook weer goed bij De Groene Griffioen. De boer en boerin vertellen ook graag het verhaal achter hun bedrijfsvoering en willen mensen graag uitnodigen om zelf te ervaren hoe de muziekstudio tot zijn recht komt. Daarnaast is het concert natuurlijk vooral om te genieten van akoestische muziek in intieme sfeer.

Het gratis akoestische concert vindt plaats op zaterdag 31 mei 2014 op Biologische boerderij De Groene Griffioen aan de Lange Muiderweg 18a in Weesp. Tracey Silhouette speelt van 15:30 tot 16:15 uur. Aanmelden kan, maar hoeft niet. Vol=vol.


Boy en Wendela van De Groene Griffoen in de ruimte waar het concert gehouden zal worden.

Voorafgaand van het concert is het mogelijk om de boerderij en de winkel te bekijken. In de winkel is naast zelfgemaakte kaas en andere lokale producten ook drinken te koop voor tijdens het concert.

De winkel is vanaf 10:00 uur open. De boerderij sluit om 16:45 uur. Zaterdag 21 juni organiseert Biologische boerderij De Groene Griffioen haar jaarlijkse open dag van 11:00-16:00 uur.

Voor meer informatie: www.degroenegriffioen.nl en Evenementbeschrijving Facebook - www.facebook.com/traceysilhouetteband
Publicatiedatum: