Robuust: Antwerpse winkel zonder verpakkingen

Op 29 juni 2014 zal aan de Reyndersstraat in Antwerpen 'Robuust, the Zeor Waste shop' openen. Dit wordt een winkel zonder verpakkingen. Klanten dienen hun eigen verpakkingen mee te nemen. Ze kunnen ook bij binnenkomst linnen zakken of glazen flessen aanschaffen. Op de facebookpagina van Robuust staat dat het om een natuurvoedingswinkel gaat en dat er duurzame producten verkocht zullen gaan worden.

De Gazet van Antwerpen meldt dat in de winkel zowel voeding als niet-voeding verkocht zal gaan worden. En er komt een lange wandstelling in te staan met silo's en schepbakken. Daar zullen droogwaren in te vinden zijn. Ook zal er drinken verkrijgbaar zijn en granen, koffie, thee en dergelijke.

Bij binnenkomst worden de door de klanten meegenomen lege potjes gewogen en voorzien van een etiket. Wanneer ze gevuld zijn, worden ze opnieuw op de weegschaal gezet en wordt de prijs berekend op basis van het gewicht.

Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van Robuust.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.