Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
19 mei in Munnekezijl:

Lezing Pablo Tittonell - Naar een duurzamere (biologische) landbouw

Leden van BioWad, NBLV, FBBF en andere belangstellenden zijn van harte welkom bij een lezing van professor dr. Pablo Tittonell met als titel: Naar een duurzamere (biologische) landbouw! De lezing zal maandag 19 mei gehouden worden op Kollumerwaard aan de Hooge Zuidwal 1 in Munnekezijl.

Hoogleraar Pablo Tittonell 'Farming systems ecology' pleit voor extensivering van de landbouw in Europa en de VS, maar voor intensivering van de landbouw in opkomende economieƫn in Afrika en Aziƫ.Hij zal stilstaan bij beide ontwikkelingen. Wat betekent extensivering voor de ontwikkeling van de biologische sector in Noord Nederland en wat wordt bedoeld met ecologische intensivering in ontwikkelingslanden?

Hoe kunnen we in Noord Nederland ons teeltsysteem complexer en daarmee robuuster en productiever maken? Een zeer actueel onderwerp dat relevant is voor de positie en ontwikkeling van de biologische landbouw in de wereld.

Grijp je kans en laat je meenemen in de nieuwste inzichten over transitie naar een nog duurzamere landbouwsysteem waarbij de natuur onze leermeester is!

Erwin Westers (secretaris) 06 53973020
Datum: Maandag 19 mei 2014
Betreft: thema-avond met professor dr. Pablo Tittonell
Aan: leden BioWad, NBLV, FBBF en andere belangstellenden
Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Kollumerwaard, Hooge Zuidwal 1 te Munnekezijl
Publicatiedatum: