Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
100% biologisch vlees van eigen boerderij in Spanje

The Cow Project opent deze week haar deuren

Op woensdag 7 mei opent slagerij The Cow Project haar deuren aan de Bos en Lommerweg 327 in Amsterdam. De ambachtelijke slagerij is onderdeel van het gelijknamige Nederlandse initiatief dat 100% duurzaam en biologisch vlees produceert door haar eigen boerderij in Galicia, Spanje te beheren. Naar verwachting zal de boerderij in 2015 op volle toeren draaien en zullen de slagerijen in Nederland uitsluitend producten van de boerderij afnemen.

Doordat het vlees dan direct van de Spaanse boerderij naar de Nederlandse slagerijen wordt gebracht, is er geen sprake van tussenkomst van vreemde slachtbedrijven of groothandels. Alles wordt in eigen hand gehouden: de speciaal geselecteerde koeien, varkens en kippen worden zo gevoed en geweid dat een ongeƫvenaard biologisch en betaalbaar product bij de consument in Nederland op tafel terecht komt.The Cow Project bestaat uit een eigen boerderij in Galicia, Noord-Spanje, eigen slagerijen in Nederland (waarvan de locatie op de Bos en Lommerweg de primeur heeft) en in de toekomst eigen (tapas- en broodjes)restaurants.

De slagerij op de Bos en Lommerweg zal woensdag 7 mei om 11:00 openen. Gedurende de dag kunnen bezoekers letterlijk een voorproefje krijgen van de ambachtelijke, duurzame en biologische producten tijdens de feestelijke opening en zijn er diverse openingsaanbiedingen beschikbaar.

Voor meer informatie: www.thecowproject.nl
Publicatiedatum: