100% biologisch vlees van eigen boerderij in Spanje
The Cow Project opent deze week haar deuren
Doordat het vlees dan direct van de Spaanse boerderij naar de Nederlandse slagerijen wordt gebracht, is er geen sprake van tussenkomst van vreemde slachtbedrijven of groothandels. Alles wordt in eigen hand gehouden: de speciaal geselecteerde koeien, varkens en kippen worden zo gevoed en geweid dat een ongeƫvenaard biologisch en betaalbaar product bij de consument in Nederland op tafel terecht komt.
The Cow Project bestaat uit een eigen boerderij in Galicia, Noord-Spanje, eigen slagerijen in Nederland (waarvan de locatie op de Bos en Lommerweg de primeur heeft) en in de toekomst eigen (tapas- en broodjes)restaurants.
De slagerij op de Bos en Lommerweg zal woensdag 7 mei om 11:00 openen. Gedurende de dag kunnen bezoekers letterlijk een voorproefje krijgen van de ambachtelijke, duurzame en biologische producten tijdens de feestelijke opening en zijn er diverse openingsaanbiedingen beschikbaar.
Voor meer informatie: www.thecowproject.nl