Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Line-up EkoTown Festival bekend

De line-up van het eerste EkoTown Festival, op zaterdag 21 juni en zondag 22 juni in het Amsterdamse Bos wordt steeds uitgebreider. Met veel zorg is er gewerkt aan het programma voor de eerste editie van hét biologische lifestyle festival van Nederland. EkoTown telt drie podia, van het grote mainstage tot kleinere podia. De stages worden gevuld met meer dan dertig live acts. Tevens zijn er nog meer nieuwe namen toegevoegd aan SprekersPlaza, waar je lezingen kunt bijwonen over de toekomst van ons eten, drinken en een gezonde levensstijl.

Op zaterdag bijten onder andere Niels Geusebroek, Stevie Ann, Tangarine en Fabiana Dammers het spits af. De talentvolle Jett Rebel zal de eerste dag van EkoTown afsluiten. Op de tweede dag van EkoTown staan onder andere Rilan & The Bombardiers, Concrete Sneaker, Julia van der Toorn, Kris Berry & Perquisite en Van Dik Hout sluit de avond feestelijk af.

Naast Ralph Moorman, Nicolien Sauerbreij, Richard de Leth, Mitchel Steenman voegen we de volgende namen toe aan SprekersPlaza: Wim Hof 'The Iceman', Jesse van der Velde, Albert Muller en Jan Velema. Op SprekersPlaza zullen er ook verschillende gesprekken worden gevoerd onder leiding van tafelheer Felix Rottenberg.

Over het festival

Op 21 en 22 juni 2014 vindt de eerste editie plaats van EkoTown, hét biologische lifestyle festival van Nederland in het Amsterdamse Bos. EkoTown is een gezellig en dynamisch festival voor iedereen die een gezonde manier van leven belangrijk vindt. Twee dagen lang kunnen bezoekers in dit bijzondere pop-up dorp zich laten informeren en inspireren op het gebied van biologisch eten, sport en recreatie. Zoals je van een festival mag verwachten, kun je ook volop genieten van muziek.

Alle early bird-kaarten zijn uitverkocht en de reguliere tickets gaan nu over de toonbank.

Voor meer informatie: www.ekotown.nl
Publicatiedatum: