Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
1-2 juni in Warschau

Organic Marketing Forum focust op nieuwe marketingstrategieën

De negende editie van het Organic Marketing Forum - een netwerkconferentie voor Oost-West Europa - zal op 1 en 2 juni gehouden worden in Warschau. De focus zal liggen op marketingstrategieën voor biologische producten. Ook zal er aandacht zijn voor online marketing, en reclame voor biologische producten via klassieke en online media zal aan bod komen tijdens de workshops. Tevens zullen er voorbeelden van effectieve campagnes voorbij komen.

Verder zal de nadruk worden gelegd op strategieën, kansen en uitdagingen bij het betreden van verschillende Europese markten, alsmede de import van grondstoffen.

Het conferentieprogramma omvat sessies voor de biologische grondstoffensector, voor biologische groothandelaren en voor retailers. Ook zal er aandacht zijn voor de marktsituatie en vooruitzichten met betrekking tot de handel in Oekraïne, rekening houdend met de actuele ontwikkelingen.Omdat de onlangs herziene biologische regelgeving de toekomsige biologische productie ernstig kan beïnvloeden, zullen vertegenwoordigers van de Europese Commissie, NGO's en de private sector de nieuwe EU-verordeing en de mogelijke gevolgen voor de Europese markten bespreken in het politieke blok tijdens de conferentie.

In het programma zal ook ruimte gemaakt worden voor belanghebbenden en initiatieven voor het opzetten van een onafhankelijke biologische zaad- en teeltsector in Centraal- en Oost-Europa.

Sprekers op de jaarlijkse conferentie zijn onder andere:
  • Marco Schlüter, IFOAM EU
  • Christian Treffler, Granosa (Zwitserland)
  • Eugene Milovanov, Organic Federation of Ukraine
  • Nicolas Bertrand, Organics Cluster (Frankrijk)
  • Lubomir Nokov, BioBulgaria (Bulgarije)
Evenals vertegenwoordigers van de Europese Commissie, groothandel uit Rusland, Tsjechië, Duitsland, Polen en nog veel meer.

De conferentiesessies in het Pools, Engels en Russisch staan gepland voor 1 en 2 juni 2014 Warschau, gevolgd door extra excursies naar biologische bedrijven in de regio. De business to business-beurs en de netwerksessies vinden plaats op 1 juni.

De uiterste inschrijvingsdatum voor de exposanten is 15 mei 2014 De gedetailleerde agenda van de conferentie is te vinden op: www.organic-marketing-forum.org.
Publicatiedatum: