Chef-kok Wim Derksen en gastheer René Burger kiezen voor een bijzonder concept: lunchen tussen hedendaagse kunst. Een lunchgalerie dus, waar u kunt genieten van zowel een heerlijke lunch, brunch of high tea, als van moderne kunst. De eigenaren hechten waarde aan biologische producten uit het seizoen. Burger: "Onze ervaring is dat biologische kwaliteit beter is, beter smaakt. We willen onze gasten dan ook de zekerheid geven dat 100% van ons menu bio is."
Chef-kok Wim Derksen en gastheer René Burger met in hun handen het certificaat van het EKO-keurmerk Horeca.
In de galerie wordt realistische kunst geëxposeerd: binnen schilderijen en buiten beelden. Tot augustus is in de lunchgalerie het bijzondere werk van materieschilder Ger Supheert te bewonderen. In de beeldentuin kunt u tot eind juni nog genieten van beeldhouwwerk van Guido Schneider.
EKO-keurmerk Horeca
Om voor het EKO-keurmerk Horeca in aanmerking te komen, moet een restaurateur of chef-kok voor minimaal veertig procent biologisch inkopen. Dit wordt onafhankelijk gecontroleerd door de Stichting EKO-keurmerk, onder andere aan de hand van de inkoopadministratie. Alleen producten en ingrediënten van gecertificeerd biologische leveranciers tellen mee. Bij Lunchroom 't Landwijff is de inkoop zelfs 100% biologisch.Stichting EKO-keurmerk verstrekt ook licenties aan biologische producenten en boerenbedrijven, en winkels met minimaal 90% biologische inkoop.
Voor meer informatie: www.eko-keurmerk.nl