Lunchgalerie 't Landwijff 100% EKO-gecertificeerd

Lunchgalerie 't Landwijff in Alkmaar is gecertificeerd voor het EKO-keurmerk Horeca: 100% van de inkoop is van gecontroleerd biologische herkomst. De certificering werd enthousiast gevierd tijdens de opening van de lunchgalerie aan de Kapelsteeg 4 op 23 april.
 
Chef-kok Wim Derksen en gastheer René Burger kiezen voor een bijzonder concept: lunchen tussen hedendaagse kunst. Een lunchgalerie dus, waar u kunt genieten van zowel een heerlijke lunch, brunch of high tea, als van moderne kunst. De eigenaren hechten waarde aan biologische producten uit het seizoen. Burger: "Onze ervaring is dat biologische kwaliteit beter is, beter smaakt. We willen onze gasten dan ook de zekerheid geven dat 100% van ons menu bio is."


Chef-kok Wim Derksen en gastheer René Burger met in hun handen het certificaat van het EKO-keurmerk Horeca.

In de galerie wordt realistische kunst geëxposeerd: binnen schilderijen en buiten beelden. Tot augustus is in de lunchgalerie het bijzondere werk van materieschilder Ger Supheert te bewonderen. In de beeldentuin kunt u tot eind juni nog genieten van beeldhouwwerk van Guido Schneider.
 

EKO-keurmerk Horeca

Om voor het EKO-keurmerk Horeca in aanmerking te komen, moet een restaurateur of chef-kok voor minimaal veertig procent biologisch inkopen. Dit wordt onafhankelijk gecontroleerd door de Stichting EKO-keurmerk, onder andere aan de hand van de inkoopadministratie. Alleen producten en ingrediënten van gecertificeerd biologische leveranciers tellen mee. Bij Lunchroom 't Landwijff is de inkoop zelfs 100% biologisch.
Stichting EKO-keurmerk verstrekt ook licenties aan biologische producenten en boerenbedrijven, en winkels met minimaal 90% biologische inkoop.

Voor meer informatie: www.eko-keurmerk.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven