Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lunchgalerie 't Landwijff 100% EKO-gecertificeerd

Lunchgalerie 't Landwijff in Alkmaar is gecertificeerd voor het EKO-keurmerk Horeca: 100% van de inkoop is van gecontroleerd biologische herkomst. De certificering werd enthousiast gevierd tijdens de opening van de lunchgalerie aan de Kapelsteeg 4 op 23 april.
 
Chef-kok Wim Derksen en gastheer René Burger kiezen voor een bijzonder concept: lunchen tussen hedendaagse kunst. Een lunchgalerie dus, waar u kunt genieten van zowel een heerlijke lunch, brunch of high tea, als van moderne kunst. De eigenaren hechten waarde aan biologische producten uit het seizoen. Burger: "Onze ervaring is dat biologische kwaliteit beter is, beter smaakt. We willen onze gasten dan ook de zekerheid geven dat 100% van ons menu bio is."


Chef-kok Wim Derksen en gastheer René Burger met in hun handen het certificaat van het EKO-keurmerk Horeca.

In de galerie wordt realistische kunst geëxposeerd: binnen schilderijen en buiten beelden. Tot augustus is in de lunchgalerie het bijzondere werk van materieschilder Ger Supheert te bewonderen. In de beeldentuin kunt u tot eind juni nog genieten van beeldhouwwerk van Guido Schneider.
 

EKO-keurmerk Horeca

Om voor het EKO-keurmerk Horeca in aanmerking te komen, moet een restaurateur of chef-kok voor minimaal veertig procent biologisch inkopen. Dit wordt onafhankelijk gecontroleerd door de Stichting EKO-keurmerk, onder andere aan de hand van de inkoopadministratie. Alleen producten en ingrediënten van gecertificeerd biologische leveranciers tellen mee. Bij Lunchroom 't Landwijff is de inkoop zelfs 100% biologisch.
Stichting EKO-keurmerk verstrekt ook licenties aan biologische producenten en boerenbedrijven, en winkels met minimaal 90% biologische inkoop.

Voor meer informatie: www.eko-keurmerk.nl
Publicatiedatum: