Dit voorjaar staat in het teken van kleur... en veel kleur! Op 9 april lanceerde John Altman zijn eigen Rainbow Popcorn Car op feestelijke wijze in de studio van Mr. Kitchen. Het feestelijke voertuig is een 100% crowdfundingproject om de biologische popcorn van John Altman te verkopen op locaties als markten, festivals en evenementen.
Rainbow Popcorn is een samenwerking tussen John Altman en de Regenboog Groep. John is het meesterbrein achter John Altman Cookies. John maakt nu ook popcorn. Rainbow Popcorn. Van biologische maïs en in verschillende verrassende smaken.
De Regenboog Groep is een organisatie die zich inzet voor kwetsbare mensen in de samenleving. De mensen die deze popcorn bakken en verkopen doen dat via de Regenboog Groep en zetten zo stappen naar een betaalde baan.
Stichting DOEN ondersteunt Rainbow Popcorn uit de bijdrage van de VriendenLoterij. Nina Tellegen, algemeen directeur van Stichting DOEN: "Met deze ondersteuning willen wij de start van dit unieke, ondernemende initiatief voor voormalige daklozen mogelijk maken. Zij kunnen aan de slag en een mooie bijkomstigheid is dat veel mensen door middel van popcorn zien dat ondernemen met een sociaal doel heel goed mogelijk is. Knapperig, gourmet, een sensatie voor de zintuigen en goed voor het geweten... De naam is Altman, John Altman."
Voor meer informatie: www.johnaltman.org
Abonneren
Vacatures
Biologische popcorn in verschillende smaken
John Altman Rainbow Popcorn Car op feestelijke wijze geopend
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-20 EKO-restaurants pakken prijzen bij Gaia Green Awards
- 2023-09-19 Nederlanders besteden recordbedrag aan consumptie buitenshuis
- 2023-08-31 Met de boer aan tafel bij The Harvest
- 2023-08-21 Werkspoorcafé De Leckere overgenomen door speciaalbiercafé De Proefzaak
- 2023-08-08 "Het maakt mij niet uit of ik voor 50 of 500 man kook"
- 2023-08-07 Raamsticker vertelt consument waar hij welkom is met eigen beker en bakje
- 2023-07-17 "Gemaakt van citroenen die een klein deukje hebben"
- 2023-07-10 Finalisten achtste editie Gaia Green Awards bekendgemaakt
- 2023-06-28 Cateraar start pilot met true pricing
- 2023-06-15 Horecazaak met mooiste terras van Schoten heeft nieuwe uitbater: bierarchitect Paul serveert alleen bio in Vordenstein
- 2023-06-06 Nu ook biologische fairtrade stroopwafeltjes voor bij de koffie of thee
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'