Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Biologische popcorn in verschillende smaken

John Altman Rainbow Popcorn Car op feestelijke wijze geopend

Dit voorjaar staat in het teken van kleur... en veel kleur! Op 9 april lanceerde John Altman zijn eigen Rainbow Popcorn Car op feestelijke wijze in de studio van Mr. Kitchen. Het feestelijke voertuig is een 100% crowdfundingproject om de biologische popcorn van John Altman te verkopen op locaties als markten, festivals en evenementen.

Rainbow Popcorn is een samenwerking tussen John Altman en de Regenboog Groep. John is het meesterbrein achter John Altman Cookies. John maakt nu ook popcorn. Rainbow Popcorn. Van biologische maïs en in verschillende verrassende smaken.



De Regenboog Groep is een organisatie die zich inzet voor kwetsbare mensen in de samenleving. De mensen die deze popcorn bakken en verkopen doen dat via de Regenboog Groep en zetten zo stappen naar een betaalde baan.



Stichting DOEN ondersteunt Rainbow Popcorn uit de bijdrage van de VriendenLoterij. Nina Tellegen, algemeen directeur van Stichting DOEN: "Met deze ondersteuning willen wij de start van dit unieke, ondernemende initiatief voor voormalige daklozen mogelijk maken. Zij kunnen aan de slag en een mooie bijkomstigheid is dat veel mensen door middel van popcorn zien dat ondernemen met een sociaal doel heel goed mogelijk is. Knapperig, gourmet, een sensatie voor de zintuigen en goed voor het geweten... De naam is Altman, John Altman."



Voor meer informatie: www.johnaltman.org
Publicatiedatum: