Kwekkeboom introduceert Biologische Rundvlees Croquet
De Kwekkeboom Biologische Rundvlees Croquet is ontwikkeld met respect voor natuur en dier. In het productietraject wordt geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en de koeien ontvangen geen preventieve antibiotica. Ze lopen het grootste gedeelte van het jaar buiten in de wei van een biologische boerderij. In de weilanden hebben de dieren alle ruimte voor hun natuurlijke kuddegedrag, zoals grazen, herkauwen en rusten. Dit wordt streng gecontroleerd door het onafhankelijke instituut Skal Biocontrole.
Ook alle andere ingrediënten, van paneermeel en bloem tot de kruiden en het vleugje slagroom voor die extra romige smaak, zijn 100% biologisch. De biologische croquet is een eerlijk en puur product, zonder kunstmatig toegevoegde geur-, kleur-, en smaakstoffen, met een heerlijk natuurlijke smaak. Het scheutje verse slagroom en het snufje peper zorgen voor de herkenbare Kwekkeboomsmaak.
Sinds afgelopen voorjaar kunnen consumenten ook in de supermarkt terecht voor de enige echte Kwekkeboom Croquet. Buitenshuis, en dan met name in de cafetaria's en lunchrooms, is Kwekkeboom al decennia lang een begrip. Het is een iconisch merk waar de consument echt naar vraagt. "Mensen zijn heel enthousiast dat de Kwekkeboom croquetten nu ook in de supermarkt verkrijgbaar zijn", zegt brandmanager Hilde Boorsma van Royaan. "Van oudsher kent de consument Kwekkeboom vanuit de horeca. Het merk heeft heel veel vaste fans en die verwachten onze producten ook in de supermarkt."
De biologische Rundvlees Croquet van Kwekkeboom is vanaf juni 2014 verkrijgbaar in de supermarkt.
Voor meer informatie: www.kwekkeboom.nl
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-06-05 Drie jaar undercover in de bio-industrie en vervolgens zelf verdacht van dierenmishandeling
- 2023-05-30 Voor iedere zeug een eigen bungalow
- 2023-05-25 Jersey rundvlees binnenkort ook bij 5 Odin winkels in Amsterdam
- 2023-05-10 Duitsland: Nieuwe veehouderijplannen hebben biologische varkenshouders te weinig te bieden
- 2023-05-10 Onderzoek rond reductie ammoniakemissies in de biologische veehouderij
- 2023-05-04 Mestoverschot? Niet in de biologische sector
- 2023-04-26 Nieuw boek bepleit arbeidsrechten voor dieren
- 2023-04-13 "Overconsumptie van rood vlees resulteert in veel extra gezondheidszorgkosten"
- 2023-03-31 Droge worst van zoetwateroesters
- 2023-03-07 Jersey stieren verkennen nieuwe hellingstal
- 2023-03-03 Bekertje bodem voor bioscoop-bezoekers
- 2023-03-01 Stressvrij slachten belangrijkste principe voor mobiele dodingsunit
- 2023-02-24 Rapport: ongeveer 12 procent veehouderijen heeft keurmerk
- 2023-02-20 Keuze voor biologisch vlees levert de Voedselbank cheque van 1500 euro op
- 2023-02-16 Volledig Duitse biologische varkensvleesketen met succes gelanceerd
- 2023-02-10 AR wil verder groeien in biologisch en neemt productielocatie over
- 2023-02-01 Nieuwe financieringsronde Beter Boeren
- 2023-01-30 Ketenkennisdialoog 'De smaken van duurzamer varkensvlees': 1 februari
- 2023-01-18 Biologisch tot op het bot: bouillons met een duurzaam verhaal
- 2023-01-17 Henk en Klaas willen je graag iets vertellen