Kwekkeboom introduceert Biologische Rundvlees Croquet

Kwekkeboom introduceert later dit jaar een Biologische Rundvlees Croquet in de supermarkt. Alle ingrediënten van deze croquet zijn van biologische oorsprong en het vlees van de croquet draagt het 3 sterren 'beter leven'-keurmerk. Eerder al introduceerde Kwekkeboom een draadjesvlees croquet zonder kunstmatig toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Met beide introducties speelt Kwekkeboom in op de groeiende consumentenvraag naar smaakvolle producten gemaakt van verse en eerlijke ingrediënten.

De Kwekkeboom Biologische Rundvlees Croquet is ontwikkeld met respect voor natuur en dier. In het productietraject wordt geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en de koeien ontvangen geen preventieve antibiotica. Ze lopen het grootste gedeelte van het jaar buiten in de wei van een biologische boerderij. In de weilanden hebben de dieren alle ruimte voor hun natuurlijke kuddegedrag, zoals grazen, herkauwen en rusten. Dit wordt streng gecontroleerd door het onafhankelijke instituut Skal Biocontrole.

Ook alle andere ingrediënten, van paneermeel en bloem tot de kruiden en het vleugje slagroom voor die extra romige smaak, zijn 100% biologisch. De biologische croquet is een eerlijk en puur product, zonder kunstmatig toegevoegde geur-, kleur-, en smaakstoffen, met een heerlijk natuurlijke smaak. Het scheutje verse slagroom en het snufje peper zorgen voor de herkenbare Kwekkeboomsmaak.

Sinds afgelopen voorjaar kunnen consumenten ook in de supermarkt terecht voor de enige echte Kwekkeboom Croquet. Buitenshuis, en dan met name in de cafetaria's en lunchrooms, is Kwekkeboom al decennia lang een begrip. Het is een iconisch merk waar de consument echt naar vraagt. "Mensen zijn heel enthousiast dat de Kwekkeboom croquetten nu ook in de supermarkt verkrijgbaar zijn", zegt brandmanager Hilde Boorsma van Royaan. "Van oudsher kent de consument Kwekkeboom vanuit de horeca. Het merk heeft heel veel vaste fans en die verwachten onze producten ook in de supermarkt."

De biologische Rundvlees Croquet van Kwekkeboom is vanaf juni 2014 verkrijgbaar in de supermarkt.

Voor meer informatie: www.kwekkeboom.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.