Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oogstaandeel voor heel seizoen bio-groenten bij Zorgboerderij De Marsen

Zorgboerderij De Marsen biedt consumenten aan om deel te nemen in een zogenaamd CSA-systeem (Community Supported Agriculture). Met een oogstaandeel kan men een heel seizoen biologische groente kopen bij de zorgboerderij. Een oogstaandeel is beschikbaar vanaf 300 euro voor mensen van 16 jaar en ouder en voor kinderen van 6 tot 16 jaar voor 150 euro per jaar.

De Marsen wil duurzame relaties aangaan met zo'n 250 à 300 personen en gezinnen in de directe omgeving van De Marsen. Dit doel geldt voor alle facetten van de voedselproductie en het natuurbeheer, maar ook voor cultuur. Naast voedselproductie wil De Marsen samen met de gemeenschap de boerderij tot een lokaal, sociaal en cultureel centrum vormen voor educatie, ontmoeting en ontspanning.

Benno: "Ik sta voor biodiversiteit en een herwaardering van de menselijke maat. Ik zie partnerschap, de duurzame relatie met consumenten en vrijwilligers als het fundament voor alle onderdelen van zorgboerderij De Marsen." Tuinder Jouke Mellema is aan boord gestapt van het team dat de boerderij ontwikkelt. Jouke heeft de bodem van de aan de boerderij grenzende percelen onderzocht en denk dat die de kwaliteiten heeft voor gezonde gewassen.

Er is inmiddels gestart met de inschrijvingen voor oogstaandelen. Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: