Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Commandeur werkt met 100% gesloten keten

Limousin al door diverse natuurvoedingswinkels opgepikt

Tholen - Sinds een aantal weken is in de winkels van Organic Food For You het 21 dagen gerijpt Limousin vlees van Hollands Bio verkrijgbaar. "Hiermee is een succesvolle start gemaakt. En inmiddels is dit concept met vleesproducten ook beschikbaar in de EkoPlaza en andere winkels. De biologische eetwinkels van Estafette zullen snel volgen", vertelt Albert Roozendaal van Commandeur Ekovlees.
 


Hij geeft aan dat het unieke van Hollands Bio-vleesproducten is dat Commandeur werkt met een honderd procent gesloten keten. "Wij kennen de boeren, halen zelf de runderen op, slachten deze in ons eigen slachthuis in Graf de Rijp en verwerken het rund van kop tot staart in onze verwerkingslocatie in De Goorn. Het werken in een gesloten keten zoals Commandeur Ekovlees hanteert is zeker in een tijd waarin er vele vleesschandalen de markt bereiken van groot belang. Buiten de exquise kwaliteit van het Limousin onderscheidt Commandeur zich met de 100% gesloten keten."



Om het vlees onder de aandacht van de consument te brengen zijn er voor de natuurvoedingswinkels verschillende materialen beschikbaar. "Ook geven we gratis demo's. Voorwaarde hiervoor is dat de winkels wel moeten beschikken over een ruime vleespresentatie en uiteraard moet de winkel Limousin in het schap hebben staan", zo besluit Albert.
 
Voor meer informatie: Albert@commandeurekovlees.nl