Puur koken in de lente

Op vrijdag 21 maart start de cursus Puur koken van De Groene Kookacademie. In vier maandelijkse lessen leer je veel over de vegetarisch-biologische keuken. Van soep tot dessert, van broodbeleg tot banket, het komt allemaal voorbij. Je kunt de kookkunst afkijken van de docent tijdens de kookdemo en natuurlijk ga je zelf in de keuken aan de slag. Na deze cursus heb je voldoende 'vegetarische' bagage om de lekkerste maaltijden met plezier op tafel zetten.

Ben je verzot op échte, goede, bio-chocolade? Wil je er ook wat meer van weten? Kom dan naar de chocoladeworkshop. Je leert het verschil tussen rauwe en gewone cacao. Je leert decoratie-technieken en verschillende bonbons maken. Alles gaat in een mooi zakje mee naar huis, áls er wat over blijft.

In april geeft De Groene Kookacademie tevens een workshop waarbij je zelf vegetarische burgers gaat maken en lekkere spreads voor op/naast brood. Vind je de keuken van het Midden-oosten lekker, dan is de workshop Arabisch vegetarisch wat voor jou. Allemaal lekkere hapjes maken met een Ottomaans accent.

Voor meer informatie: info@groenekookacademie.nl en www.groenekookacademie.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven