Op vrijdag 21 maart start de cursus Puur koken van De Groene Kookacademie. In vier maandelijkse lessen leer je veel over de vegetarisch-biologische keuken. Van soep tot dessert, van broodbeleg tot banket, het komt allemaal voorbij. Je kunt de kookkunst afkijken van de docent tijdens de kookdemo en natuurlijk ga je zelf in de keuken aan de slag. Na deze cursus heb je voldoende 'vegetarische' bagage om de lekkerste maaltijden met plezier op tafel zetten.
Ben je verzot op échte, goede, bio-chocolade? Wil je er ook wat meer van weten? Kom dan naar de chocoladeworkshop. Je leert het verschil tussen rauwe en gewone cacao. Je leert decoratie-technieken en verschillende bonbons maken. Alles gaat in een mooi zakje mee naar huis, áls er wat over blijft.
In april geeft De Groene Kookacademie tevens een workshop waarbij je zelf vegetarische burgers gaat maken en lekkere spreads voor op/naast brood. Vind je de keuken van het Midden-oosten lekker, dan is de workshop Arabisch vegetarisch wat voor jou. Allemaal lekkere hapjes maken met een Ottomaans accent.
Voor meer informatie: info@groenekookacademie.nl en www.groenekookacademie.nl
Puur koken in de lente
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-11-20 "Chefs waarderen de frisse smaak en de biologische herkomst"
- 2023-11-14 Negenentwintigste Anne&Max geopend in Nijmegen
- 2023-11-10 Basisschoolleerlingen verrast met biologisch ontbijt
- 2023-11-09 Makro Nederland 'technisch failliet' door megaverlies
- 2023-11-06 Fotoreportage Organic Foodfair ter ere van 30-jarig bestaan BD-Totaal
- 2023-10-31 Naturland promoot biologisch met foodtruck
- 2023-10-27 De Nieuwe Winkel opnieuw uitgeroepen tot beste groentenrestaurant ter wereld
- 2023-10-10 EKO-goud voor SLA Amersfoort
- 2023-10-03 Chef Estée Strooker geeft klassieke gerechten een rode bieten-twist in pop-up Bar Bietstro
- 2023-09-20 EKO-restaurants pakken prijzen bij Gaia Green Awards
- 2023-09-19 Nederlanders besteden recordbedrag aan consumptie buitenshuis
- 2023-08-31 Met de boer aan tafel bij The Harvest
- 2023-08-21 Werkspoorcafé De Leckere overgenomen door speciaalbiercafé De Proefzaak
- 2023-08-08 "Het maakt mij niet uit of ik voor 50 of 500 man kook"
- 2023-08-07 Raamsticker vertelt consument waar hij welkom is met eigen beker en bakje
- 2023-07-17 "Gemaakt van citroenen die een klein deukje hebben"