Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Restaurant De Fortuna gaat nu voor biologische en duurzame streekproducten
Klaas Dekker gaat een nieuwe richting op met zijn restaurant De Fortuna in Edam. Voortaan spelen biologische streekproducten de culinaire hoofdrol en wordt er duurzaam en verantwoord omgegaan met alle producten. Dichtbij.nl- Edam meldt dat de vier basisingrediƫnten van deze koerswijziging zijn: biologische en duurzame streekproducten, biologische natuurwijnen, smaakvolle en verrassende wijn-spijscombinaties en verbeterd gastheerschap. Deze koerswijziging komt voort uit het veranderende consumentenbewustzijn en de roep om ecologisch verantwoord voedsel.
Chefkok Michel Boon zal vanaf nu het vlees zelf gaan uitbenen en portioneren, zodat al het vlees gebruikt wordt. En op de wijnkaart komen mooie biologische en biologisch-dynamische natuurwijnen te staan.