Restaurant De Fortuna gaat nu voor biologische en duurzame streekproducten

Klaas Dekker gaat een nieuwe richting op met zijn restaurant De Fortuna in Edam. Voortaan spelen biologische streekproducten de culinaire hoofdrol en wordt er duurzaam en verantwoord omgegaan met alle producten. Dichtbij.nl- Edam meldt dat de vier basisingrediƫnten van deze koerswijziging zijn: biologische en duurzame streekproducten, biologische natuurwijnen, smaakvolle en verrassende wijn-spijscombinaties en verbeterd gastheerschap. Deze koerswijziging komt voort uit het veranderende consumentenbewustzijn en de roep om ecologisch verantwoord voedsel.

Chefkok Michel Boon zal vanaf nu het vlees zelf gaan uitbenen en portioneren, zodat al het vlees gebruikt wordt. En op de wijnkaart komen mooie biologische en biologisch-dynamische natuurwijnen te staan.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: Dichtbij.nl - Edam





Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven