Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
60% op alle vier de BioMessen aanwezig

Duitsland: BioWest en BioOst volgeboekt

Met 320 exposanten op de BioWest in Düsseldorf en 280 exposanten op de BioOst in Berlijn zijn de twee BioMessen die in het voorjaar van 2014 gehouden worden volgeboekt. De beursoppervlakte van de BioWest is jaar op jaar met 20% gegroeid en van de BioOst met 10%. "Gezien de goede bezoekersaantallen van vorig jaar hebben veel exposanten dit jaar voor grotere stands gekozen", zegt Wolfram Müller, één van de organisatoren van de BioMessen.

"Met ons concept van vier BioMessen bieden we kwaliteitsgerichte handelaren een alternatief voor meer internationaal georiënteerde grootschalige evenementen. Daarmee voorzien we in een reële behoefte in de branche", aldus organisator Matthias Deppe.



Opvallend is dat ongeveer 60% van de exposanten op alle vier de BioMessen vertegenwoordigd zijn en zich daarmee dus landelijk presenteren.

De beurzen worden in 2014 voor het eerst volledig klimaatneutraal gehouden. Dit in het kader van een proefproject in samenwerking met Soil & More. De CO2-compensatie zal lokaal in biologische bedrijven worden geïnvesteerd.

Voor meer informatie: www.biomessen.info
Publicatiedatum: