Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Biologisch bereikbaar en betaalbaar maken in de buurt

Bio+ en Thuisafgehaald worden vrienden

Thuisafgehaald en Bio+ geloven dat delen het nieuwe vermenigvuldigen is. Dat is immers hun bestaansrecht. Ze hebben of willen beide geen grote marketing budgetten, maar door slim samen te werken, te ruilen en te verbinden helpen ze elkaar om te groeien. Beide organisaties hebben gemeen dat ze staan voor 'Eten met een verhaal' en willen dat ook delen. Daarom zijn Bio+ en Thuisafgehaald.nl onlangs 'vrienden' geworden.

Delen is het nieuwe vermenigvuldigen

'Samen delen'... het wordt ons als kind met de paplepel ingegoten. Het is de basis van echte vriendschap. Bij Bio+ vinden we dat er wel weer wat meer vriendschappen gesloten mogen worden. Consumenten worden weer 'vrienden' van de boeren die elke dag vroeg op staan om onze voeding te produceren. Want weten we allemaal wel waar onze voeding vandaan komt? De maatschappij is 'het delen' gedurende de jaren wat verleerd. Gelukkig zien we weer positieve ontwikkelingen. De 'sharing economy' wordt steeds populairder. Een economie waarin we goederen en diensten met elkaar delen. De crisis heeft voor een versnelling gezorgd in de vorming van de sharing economy. Internet maakt het bijvoorbeeld mogelijk om elkaars spullen te lenen, of zelfs een nachtje op andermans bank te slapen. Het is zelfs mogelijk om maaltijden met je buren te delen, als kok maar ook als afhaler.

Thuisafgehaald

Thuisafgehaald.nl maakt het mogelijk om je kookkunsten te delen met mensen bij jou in de buurt. Als kok kun je je maaltijden aanbieden en als afhaler kun je maaltijden in jouw buurt ophalen. De kok kan een actuele maaltijd aanbieden, maar ook een maaltijd op verzoek. Thuisafgehaald bestaat sinds maart 2012 en heeft als doel mensen in de wijk met elkaar in contact te brengen, voedselverspilling tegen te gaan en gezonde voeding te stimuleren. Er doen nu ruim 6.500 thuiskoks mee en er zijn meer dan 110.000 maaltijden gedeeld sinds de oprichting Eten delen met je buren, erg duurzaam én sociaal!

Biologisch bereikbaar voor iedereen

Tijdens De Groene Kerst campagne die in december loopt zullen diverse thuiskoks van Thuisafgehaald.nl een maaltijd bereiden met Bio+ producten. Zo kunnen heel veel afhalers van een lekkere, groene maaltijd genieten. Op die manier maakt Bio+ biologisch bereikbaar voor iedereen... juist met Kerst!
Publicatiedatum: