Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gezocht: Inspirerende sprekers uit de agro- en foodsector voor TEDxBinnenhof

TEDxBinnenhof is op zoek naar tien sprekers van Nederlandse bodem met de beste oplossingen voor wereldwijde maatschappelijke uitdagingen. TOP bv helpt als officieel partner het team van TEDxBinnenhof in deze zoektocht en organiseert audities voor sprekers met de meest hoogstaande ideeën uit de agro- en foodsector.

De inschrijving voor deze audities is vanaf vandaag geopend. Namens TEDxBinnenhof is TOP op zoek naar nieuwe ideeën en oplossingen voor hardnekkige maatschappelijke problemen in agro en food, die bijdragen aan een duurzame toekomst. Deelnemen aan de auditie kan door je pitch te filmen en op te sturen naar TOP vóór vrijdag 27 december.

Uit de inzendingen zal TOP de twee beste sprekers selecteren om voor te dragen aan het TEDxBinnenhof team. De andere inzendingen worden op maandag 30 december online geplaatst op de website www.topfoodinnovators.nl waar vanaf dat moment gestemd kan worden. Op 13 januari 2014 zal de pitch met de meeste stemmen, de publieksfavoriet, ook voorgedragen worden aan het TEDxBinnenhof-team. Deze drie beste sprekers van de audities maken kans om als één van de tien sprekers een TEDxTalk te houden tijdens TEDxBinnenhof op 31 maart 2014 in de Ridderzaal. 17 januari zal een speciale TEDxBinnenhof jury bekendmaken welke tien sprekers op het event hun TEDxTalk mogen houden.

'Global Challenges | Dutch Solutions' is het thema van TEDxBinnenhof 2014. Hiermee wil het platform de wereld laten zien dat, ondanks dat het een klein landje is, Nederland veel te bieden heeft op het gebied van innovatie. TOP is er trots op dat ze de agro- en foodsector hierin naar voren mag schuiven. Dit is het moment om een podium te krijgen voor innovatieve spelers in de food en agro sector. Naar het evenement in de Ridderzaal komen de changemakers en big influencers van de Nederlandse economie. Het evenement zal tevens live gestreamd worden op verschillende locaties in binnen- en buitenland.

Voor meer informatie: www.topfoodinnovators.nl
Publicatiedatum: