Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cook-Ing: maaltijdservice met dagverse, biologische en vegetarische maaltijden

Zin in gezond en lekker eten? Maar geen tijd om te koken? Daarom heeft Cook-Ing, healthy & to go maaltijdservice per november haar deuren geopend. Cook-Ing is een nieuw concept, opgezet door Inge Janknegt. Zij bereidt dagverse, gezonde, biologische en vegetarische maaltijden die via de website cook-ing.nl besteld kunnen worden. Zowel éénpersoons-, tweepersoons- als gezinsmaaltijden staan op het wekelijks wisselende menu. Je kunt de maaltijd afhalen wanneer het jou uitkomt. Binnen het centrum van Groningen kun je deze maaltijd ook laten bezorgen, bij je thuis of op kantoor. Dit gebeurt met een elektrische bakfiets.

Cook-Ing kookt vanuit haar splinternieuwe keuken aan het Zuiderpark 20, in het pand van het Eiland van Groningen (www.eilandvangroningen.nl).



Wil je meer weten of een keertje komen proeven? Bij Cook-Ing smaakt het altijd naar meer. Daarom staat er altijd wat lekkers voor je klaar. Kom dus gerust een keertje langs. Uiteraard kun je ook contact opnemen voor meer informatie: inge@cook-ing.nl, 06 48259371, www.cook-ing.nl of volg Cook-Ing op facebook en twitter.
Publicatiedatum: