Biologisch eten één van de onderwerpen

Eigen magazine voor Boer Zoekt Vrouw

Kijkers van Boer Zoekt Vrouw kunnen vanaf volgende week ook lezen over de boerenliefde want het populaire programma krijgt een eigen magazine.

In het nieuwe tijdschrift staan drie thema's centraal: land, leven en liefde. Onderwerpen die de revue passeren zijn onder andere biologisch eten, duurzaam reizen en liefde voor de natuur.

Reportages

De inhoud bestaat onder andere uit reportages waarin huidige deelnemers en oud-deelnemers aan het woord komen. Zo staat er in het eerste nummer een interview met boer Wim uit Tanzania, die binnenkort te zien is in Boer Zoekt Vrouw Internationaal. Ook vertellen oud-deelnemers Jos en Dycke over hun bijzondere liefde.

Oplage

In 2014 verschijnt het magazine waarschijnlijk vier keer, met een oplage van 10.000 stuks. "Het blad draagt hetzelfde DNA als het succesvolste programma van de Nederlandse televisie", reageert uitgever FC Klap enthousiast.

Voor meer informatie: www.boerzoektvrouw.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.