Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GooodyFooods Almere vanaf nu Natuurwinkel

Woensdag 27 november is een feestelijke dag voor Natuurwinkel, haar bezoekers en voor ondernemer Casper Kromkamp. Vanaf vandaag gaat zijn winkel verder als Natuurwinkel. De overgang naar Natuurwinkel lag voor de hand, omdat de GooodyFooods-winkel al jaren samenwerkt met Natuurwinkel. "En dat is prettig voor de consument, want door de kracht van de formule Natuurwinkel is het mogelijk om nog meer dan voorheen kennis over biologische voeding te delen en vooral ook te laten ervaren", zo reageert Casper.
 


"Voor Natuurwinkel is een gezonde aarde de basis, want een gezonde aarde geeft ons een gezonde basis voor al het leven en dus ook voor onze voeding. Wij delen onze passie voor biologisch en duurzaam leven graag met onze klanten in onze winkel vol gezonde, eerlijke en lekkere producten die met zorg en aandacht zijn geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. Dat is een principe waar Natuurwinkel en ik in geloven", aldus Casper.

Heb je zin om zelf de smaak te ervaren van eerlijke en lekkere producten? Tijdens de opening ontvangen klanten een gratis spelt-rozijnenbrood bij besteding vanaf 25 euro en natuurlijk zijn er veel proeverijen. Voor de bezoekers van de winkel staan er de komende weken verschillende activiteiten op het programma. Zo mogen de kindertjes hun schoentje komen zetten. Sinterklaas heeft laten weten mee te doen met de feestviering en zal daarom alle schoentjes met iets verantwoord lekkers vullen, en brengt hij zelf op 30 november een bezoek aan de winkel. 13 December is de grote kerstproeverij v/d natuur, je kan voor 5 euro een toegangskaart kopen waarmee je direct 10 euro korting krijgt op een doos wijn bovenop de aanbiedingsprijs. Daarnaast wordt er een grote proeverij gehouden met heel veel kazen uit binnen en buitenland en valt er nog veel meer voordeel te halen.


Close-up van de pui.

Kijk voor meer informatie over Natuurwinkel en haar acties op www.natuurwinkel.nl of volg Natuurwinkel op twitter en facebook.

Voor meer informatie: Casper Krompkamp, 036 5306926
Publicatiedatum: