Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Prijs overhandigd aan Centrum Biologische Landbouw

Week van de Smaak Flevoland wint Rabobank Award

Tijdens de jaarlijkse feestavond voor de vrijetijdssector in Flevoland, de Flevius Parade, is de Rabobank Award 2013-2014 naar het streekproductenfestival Week van de Smaak Flevoland gegaan.

In Schouwburg Almere overhandigde Rabobankdirecteur van Flevoland en juryvoorzitter Rob Donker de prijs aan Ingrid Cremer van Centrum Biologische Landbouw, coördinator van de Week van de Smaak Flevoland. De Rabobank Award wordt jaarlijks uitgereikt ter stimulans van duurzame innovaties in de sector toerisme en recreatie in Flevoland.

Winnaar Week van de Smaak Flevoland

Dit jaar heeft Centrum Biologische Landbouw (CBL) de Rabobank Award in ontvangst mogen nemen voor het organiseren van de Week van de Smaak Flevoland. In het jaarlijks terugkerende evenement wordt gezonde en eerlijke voeding onder de aandacht gebracht van een breed publiek. De nadruk ligt daarbij op ambachtelijke, natuurzuivere, duurzame, streek- en seizoensgebonden producten. Namens Rabobank Flevoland overhandigde Rob Donker de prijs – een cheque ter waarde van 1.000 euro voor een duurzaam, innovatief project naar wens – aan Ingrid Cremer van het CBL.

"De Week van de Smaak levert een bijdrage aan een bewustere samenleving door aandacht voor het Flevolandse streekproduct en de smaakactiviteiten op het platteland en in de stad. Hierdoor voegt het een waardevol, authentiek en duurzaam evenement toe aan de bestemming Flevoland", aldus Donker. Samen met betrokken ondernemer Esther van Hermon van fruitbedrijf en zorgboerderij De Pruimenpot uit Dronten nam Ingrid Cremer de Rabobank Award in ontvangst: "We hebben erop gehoopt en zijn blij verrast dat we hem hebben gekregen. Samen met de ondernemers zullen we de cheque inzetten om de Week van de Smaak Flevoland nog beter op de kaart te zetten."

Rabobank Award

De Rabobank Award staat voor duurzame innovatie, inspiratie en beeldbepaling van de toeristische en recreatieve sector in Flevoland. De winnaar van de Rabobank Award toont dat duurzaam werken realiseerbaar is. Zij is daarbij een voorbeeld voor anderen en draagt bij aan Flevoland als een duurzame toeristische bestemming. De Rabobank wil met deze award lokale duurzame innovaties in de toeristisch-recreatieve sector stimuleren.

Sinds 2012 is de uitreiking van de Rabobank Award een vast onderdeel van de Flevius Parade, de jaarlijkse feestavond voor de vrijetijdssector in Flevoland waarbij de Flevius Award wordt uitgereikt aan een bedrijf, organisatie of evenement dat in dat jaar van groot belang is geweest voor het toeristisch-recreatieve product van Flevoland.

Bron: Verkeersbureaus.info
Publicatiedatum: