Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Speciale actie met biologische kokosolie

Amanprana steunt de Filipijnen

Rond 12 november jongstleden raasde supertyphoon Haiyan over de Filipijnen en verwoestte met windsnelheden van meer dan 300 kilometer per uur grote delen van het land. Duizenden mensen kwamen om en miljoenen verloren onderdak en bezittingen. Amanprana steunt de Filipijnen in de komende periode rechtstreeks. Vanaf heden zijn speciale actiestickers te vinden op de biologische kokosolie. Vijf procent van de Amanprana-omzet kokosolie zal direct ten goede komen aan de getroffen kokosnoot telers op de Filipijnen. Veertig procent van de kokosnoten komen uit die gebieden die het hardst getroffen zijn.


De speciale actiesticker.

In 2009 startte Amanprana op de Filipijnen een samenwerking met Peter Paul en Ecocert, voor de aankoop van biologische en fair trade kokosnootproducten. Peter Paul is één van de eerste kokosnootondernemingen die zich zelfstandig vestigde na de Spaanse bezetting. Er werken 2000 mensen en 305 kleinschalige boeren uit de provincie Lezon leveren de bio-kokosnoten. Veertig procent van hen is zeer hard getroffen. Koop Amanprana kokosolie en steun...

Voor meer informatie: www.noble-house.tk
Publicatiedatum: