Echt eten wint De Gouden Garde

Bij de Kookboek van het Jaar-verkiezing heeft 'Echt eten' van Jonathan Karpathios De Gouden Garde gewonnen, de publieksprijs van de Kookboek van het Jaar-verkiezing.

Echt eten won met 40% van de stemmen. Karpathios is eigenaar en kok van restaurant Vork & Mes in Hoofddorp en kookt met de oogst van de dag, vers uit zijn eigen kwekerij en tuin. Lees voor meer informatie over het boek dit Biojournaal-artikel.De Kookboek van het Jaar-verkiezing is de opwarmer van de jaarlijkse Kookboeken7daagse en wordt georganiseerd door De Wonderneming van Fusina Verloop. In deze week staan de genomineerde kookboeken extra in de spotlight. De andere nominaties zijn De smaken van Spanje van Claudia Roden (Fontaine Uitgevers), Virgin to veteran van Sam Stern (Good Cook), Gastrovan van Sjaak Borsboom, Jeroen Simons en Olivier van der Rhee (Uitgeverij Komma) en Werken met vis van Bart van Olphen (Carrera Culinair).

Bron: Boekblad

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.