
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Bestuurswisseling en onderzoek naar consumentengedrag tijdens ledenvergadering BioNederland
- "Ik vorm mijn bedrijf liever om tot bos dan tot traditioneel landbouwbedrijf"
- Kenari noten klaar voor entree op de Europese markt
- "Nóg meer eisen maken Landbouwakkoord een illusie"
- Planten- en warenmarkt bij Het Blauwe Huis in Ruinerwold
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Echt eten wint De Gouden Garde
Echt eten won met 40% van de stemmen. Karpathios is eigenaar en kok van restaurant Vork & Mes in Hoofddorp en kookt met de oogst van de dag, vers uit zijn eigen kwekerij en tuin. Lees voor meer informatie over het boek dit Biojournaal-artikel.
De Kookboek van het Jaar-verkiezing is de opwarmer van de jaarlijkse Kookboeken7daagse en wordt georganiseerd door De Wonderneming van Fusina Verloop. In deze week staan de genomineerde kookboeken extra in de spotlight. De andere nominaties zijn De smaken van Spanje van Claudia Roden (Fontaine Uitgevers), Virgin to veteran van Sam Stern (Good Cook), Gastrovan van Sjaak Borsboom, Jeroen Simons en Olivier van der Rhee (Uitgeverij Komma) en Werken met vis van Bart van Olphen (Carrera Culinair).
Bron: Boekblad
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-06-06 Nu ook biologische fairtrade stroopwafeltjes voor bij de koffie of thee
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'
- 2023-04-05 Zwitserse bio-sector zet met biologisch horeca-label in op extra omzet
- 2023-04-03 Meld uw duurzame horecalocatie aan voor de Gaia Green Awards 2023
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025