Restyling Bio+ Zuurkool

De verpakking van de Bio+ zuurkool is vernieuwd. Op de verpakking is nu een mooi velt vol groeiende kolen te zien. Zuurkool wordt namelijk gemaakt van witte kool. Na de oogst die eind juli/begin augustus start en doorloopt tot een week voor kerst worden de kolen gesneden, gewassen en bestrooid met zout. Hierna begint de kool spontaan te gisten en worden de zetmeel en andere koolhydraten door melkzuurbacteriën omgezet in melkzuur. Dit proces duurt 3 tot 8 weken. Hierdoor krijgt de kool de frisse en zure smaak.

Bio+ heeft drie soorten zuurkool in het assortiment, de wijnzuurkool, kruidenzuurkool en de naturel zuurkool. Hiermee is volop te variëren want zuurkool wordt tegenwoordig niet meer alleen gebruikt voor de traditionele zuurkoolstampot, maar jaarrond voor veel meer heerlijke recepten. Kijk hiervoor op deze website.


G. Kramer & Zonen B.V.

Kramers Zuurkool is de producten van Bio+ zuurkool. Het familiebedrijf is begonnen in 1890 en ondertussen al vijf generaties verder. In de kop van Noord-Holland hebben zij hun eigen landbouwbedrijf wat zorgt voor voldoende witte kool. Door de jaren heen zijn er nieuwe varianten en recepten ontwikkeld om steeds maar te blijven verbeteren. En dat zullen ze ook altijd blijven doen vanuit hun fabriek in Zuid-Scharwoude. De Kramer's zeggen niet voor niets. "Zuurkool maken is ons vak en meer dan dat."

Bio+

Bio+ biedt met meer dan 300 lekkere biologische producten van natuurlijke komaf een oplossing voor ieder eetmoment. Bio+ was in de afgelopen 3 jaar het snelst groeiende merk in het supermarktkanaal. Voor meer informatie over Bio+ kijk op www.bio-plus.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.