Bio+ heeft drie soorten zuurkool in het assortiment, de wijnzuurkool, kruidenzuurkool en de naturel zuurkool. Hiermee is volop te variƫren want zuurkool wordt tegenwoordig niet meer alleen gebruikt voor de traditionele zuurkoolstampot, maar jaarrond voor veel meer heerlijke recepten. Kijk hiervoor op deze website.
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- "Als we stoppen met gifgebruik en kunstmest, dan zal er veel goeds gebeuren voor de boeren"
- "Basilicumolie, waar het allemaal mee begon, is nog altijd ons meest populaire product"
- QR-code neemt consument bij de hand in de wereld van specerijen
- PAN Nederland constateert meer bestrijdingsmiddelen in tuinplanten
- Maria Geuze nieuwe directeur Slow Food Youth Network Nederland
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
Restyling Bio+ Zuurkool
De verpakking van de Bio+ zuurkool is vernieuwd. Op de verpakking is nu een mooi velt vol groeiende kolen te zien. Zuurkool wordt namelijk gemaakt van witte kool. Na de oogst die eind juli/begin augustus start en doorloopt tot een week voor kerst worden de kolen gesneden, gewassen en bestrooid met zout. Hierna begint de kool spontaan te gisten en worden de zetmeel en andere koolhydraten door melkzuurbacteriƫn omgezet in melkzuur. Dit proces duurt 3 tot 8 weken. Hierdoor krijgt de kool de frisse en zure smaak.
Bio+ heeft drie soorten zuurkool in het assortiment, de wijnzuurkool, kruidenzuurkool en de naturel zuurkool. Hiermee is volop te variƫren want zuurkool wordt tegenwoordig niet meer alleen gebruikt voor de traditionele zuurkoolstampot, maar jaarrond voor veel meer heerlijke recepten. Kijk hiervoor op deze website.
Bio+ heeft drie soorten zuurkool in het assortiment, de wijnzuurkool, kruidenzuurkool en de naturel zuurkool. Hiermee is volop te variƫren want zuurkool wordt tegenwoordig niet meer alleen gebruikt voor de traditionele zuurkoolstampot, maar jaarrond voor veel meer heerlijke recepten. Kijk hiervoor op deze website.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-07-01 Demoveldbijeenkomsten robuuste aardappelrassen: 4, 11 en 20 juli
- 2022-06-30 "Leg biologische producten bij elkaar voor 60% meer omzet"
- 2022-06-29 Biologische blauwe bessenteelt plust in Peru
- 2022-06-29 "Voedseleducatie zou al moeten beginnen op het moment dat kinderen geboren worden"
- 2022-06-28 "Zimbabwe kan export biologische gewassen benutten"
- 2022-06-27 Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- 2022-06-24 Johan Groen naar Geersing Potato Specialist
- 2022-06-24 Portfolio DSV TerraLife biologische groenbemestermengsels vernieuwd
- 2022-06-24 "Politieke druk overschaduwt wetenschappelijke basis nieuwe wetgeving koudebehandeling Zuid-Afrikaanse sinaasappelen"
- 2022-06-23 "Op deze korte termijn uitgesloten worden van de Europese biologische markt, doet pijn en brengt voortbestaan van onze telers in gevaar"
- 2022-06-21 Nautilus Organic en FruitMasters lanceren biologisch afzet- en kennisplatform BioMasters
- 2022-06-21 Pcfruit maakt specifieke gewasbeschermingslijsten voor erkende bio middelen
- 2022-06-20 "Goede vraag naar limes, maar volop uitdagingen om ze in Europa te krijgen"
- 2022-06-20 Veel belangstelling voor demonstratie cameraschoffel-systemen
- 2022-06-17 Overijssels versnellingsprogramma stimuleert teelt en afzet eiwitrijke gewassen
- 2022-06-17 Peruaanse export bio-bananen -20% in eerste kwartaal
- 2022-06-16 Eiwitboeren bundelen krachten voor betere positie in de keten
- 2022-06-16 "Door onderzoek en praktijkervaring wordt het steeds duidelijker hoe we strokenteeltsystemen optimaal kunnen inrichten"
- 2022-06-15 Zespri presenteert displayunits, verpakkingen en duurzaamheidsinitiatief tijdens Organic Produce Summit 2022
- 2022-06-15 Goed begin van de spinazieoogst ondanks wisselende weersomstandigheden