Gezonde start 2014: 2-19 januari

Op de website Biologisch Lekker Natuurlijk is wat meer informatie geplaatst over de komende actie Gezonde Start:

Aan het begin van een nieuw jaar ontstaan vaak… goede voornemens! Stoppen met roken, meer bewegen, gezonder eten, vaker op bezoek bij je (schoon)moeder, et cetera. Gezonder eten is elk jaar weer het meest genoemde goede voornemen. Van 2 tot en met 19 januari 2014, tijdens de Gezonde Start, zullen consumenten ondersteund worden bij het waarmaken van hun goede voornemens. Met tips voor een gezonde voeding, met bewegingstips en aantrekkelijke aanbiedingen met biologische producten.

Gezond systeem

Een gezonde, vruchtbare bodem is het allerbelangrijkst voor een biologische teler, want die levert gezonde producten op. De teler kiest voor gewassen die passen bij de natuurlijke omstandigheden van het bedrijf. Dan hoef je geen gif te spuiten of met kunstmest te werken. Waar mogelijk helpt de teler de natuur een handje, bijvoorbeeld met nestgelegenheid en houtwallen voor vogels en andere nuttige dieren. Daar wordt het landschap ook nog eens aantrekkelijker van. Biologisch, lekker natuurlijk.

Voor meer informatie: www.biologischlekkernatuurlijk.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.