Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Een avond over de gebruiksaanwijzing van ons lichaam

Lezing (h)eerlijk eten met Rineke Dijkinga: 15 november

Op 15 november organiseert Weetsmakelijk een avond met Rineke Dijkinga in Haren. We worden steeds ouder, maar niet gezond(er) oud. Westerse welvaartsziekten plagen ons en lijken we maar niet onder controle te krijgen. Wat kunnen we zelf doen om onze gezondheid positief te beïnvloeden? Orthomoleculair natuurgeneeskundige Rineke Dijkinga geeft met haar boeken 'Weten van (h)eerlijk eten' tekst en uitleg. Tips en recepten die aansluiten bij wat ons lichaam werkelijk nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Haar tweede boek is net uitgekomen met weer veel (w)etenswaardigheden.'De beste dokter staat in de keuken' is een lijfspreuk die Rineke past als een maatpak. In essentie is dit wat haar talent het meest treffend weergeeft. Het plezier dat ze beleeft aan nieuwe recepten uitvinden en daarin haar hart voor gezondheid door te laten klinken. In haar boeken richt ze zich op voeding die eerlijk is voor mens en natuur. Haar advies: ga zelf weer de keuken in, weet wat je eet en neem het heft in eigen hand. Dat vraagt op de korte termijn soms wat meer tijd of even handig combineren. Op de langere termijn voel je je er beter bij en ben je je gezondheid optimaal van dienst.

Merel Snoeijing uit Annen heeft positieve ervaringen met eerlijk eten. Toen de vage klachten zich bleven opstapelen en de oplossingen uitbleven besloot ze het roer om te gooien. Al snel ontdekte ze dat voeding daadwerkelijk je medicijn kan zijn. Via haar nieuwe manier van eten en leven rekent ze af met klachten als: geen energie hebben, migraine, belabberde weerstand en overgewicht. Vanuit haar enthousiasme hierover organiseert ze onder de naam Weetsmakelijk drie avonden over gezonde en duurzame keuzes in de keuken.

Ben je ook bezig met een meer natuurlijke leefstijl of heb je interesse hierin? Laat je inspireren en kom naar de Weetsmakelijk avonden. Op vrijdag 15 november komt Rineke Dijkinga naar Haren bij Groningen, om te vertellen over: de gebruiksaanwijzing van ons lichaam, haar 2e boek en haar persoonlijke ervaringen met eerlijk eten. Aanvang 19:30 uur. Tickets à 16,50 euro zijn te bestellen via [email protected]. Het programma is inclusief een kop koffie/thee met iets lekkers, duurzame goody bag en kans op een gesigneerd exemplaar van Weten van (h)eerlijk eten deel 2. Meer informatie over deze avond is te vinden op www.facebook.com/weetsmakelijk.
Publicatiedatum: