Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natudis en Kroon brengen hun klanten alvast in kerstsferen

Op maandag 4 november werd voor de tweede keer de Kerstproeverij v/d Natuur voor de klanten van groothandel Natudis en versgroothandel Kroon gehouden. Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt in samenspraak met leveranciers georganiseerd met als doel om klanten te inspireren met heerlijke producten die zeer geschikt zijn voor de komende feestdagen. Biologische, eerlijke en met respect geteelde producten die niet mogen ontbreken op het kerstmenu 2013.

Peter van der Schoot, business unitmanager vers groothandel Kroon: "Het begint al echt een traditie te worden. Leveranciers laten zich van hun beste kant zien en pakken uit met de heerlijkste ingrediƫnten die zij ook ter plekke bereiden. Onze klanten genieten zichtbaar van al het lekkers, maar ook van de gezelligheid wat deze bijeenkomst met zich mee brengt.""Op onze leveranciers dag hebben wij al aangekondigd dat wij nog meer willen samenwerken met onze leveranciers. Dat we meer creativiteit willen en vooral, elkaar willen inspireren. Deze kerstproeverij is daar een tastbaar voorbeeld van", aldus Petra van der Linden, algemeen directeur Natudis.

De kerstproeverij werd gehouden op landgoed Mariƫnwaerdt in Beesd. Een locatie die past bij de v/d Natuur-visie en levensstijl. Een fijne omgeving die het respect voor mens, dier en onze planeet uitademt. In zo'n omgeving inspireren Natudis en Kroon graag hun klanten.

Het aanbod natuurvoeding voor de december feestdagen is groot en aantrekkelijk. Desondanks zijn er altijd een paar producten die spraakmakend zijn, zoals:
  • De Rit Honey Spice Cake Mix
  • Costa del Tapas olijven, pesto's en tapenades
  • Stellar Organics 'Heaven on Earth' zoete dessertwijn uit Zuid-Afrika

En al dit lekkers is straks te vinden in de Natuurwinkel en bij veel natuurvoedingswinkels die samenwerken met Natudis.
Publicatiedatum: