Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Wie was Rudolf Steiner?"

Avondklas op Warmonderhof met Ed Taylor

Onder de titel 'De Avondklas' organiseert Warmonderhof inspirerende en verdiepende bijeenkomsten over thema's die aansluiten bij landbouw, economie, zorg, landschap, biologisch en dynamisch, voeding et cetera.

De avonden zijn toegankelijk voor studenten en bezoekers van buiten. Aan de bezoekers wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd om de avonden mogelijk te maken.

Op maandag 18 november (20:00 uur) zal Ed Taylor spreken over het onderwerp 'Wie was Rudolf Steiner?' Ed Taylor schreef een fenomenale biografie van Rudolf Steiner (1861-1925), de grondlegger van de antroposofie. In zijn boek neemt hij je mee op een wervelend veelkleurige reis door een leven, gewijd aan de missie om de fysieke wereld te verbinden met de geestelijke wereld. Door Steiners veelomvattend werk kennen we hem als een ernstig spiritueel leraar van groot formaat. Maar wie was hij als mens? Daarover gaan de deelnemers van De Avondklas met Ed Taylor in gesprek.



De avondklas begint om 20:00 uur.

Voor meer informatie: www.warmonderhof.nl
Publicatiedatum: