Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aart van Veller presentator RTL Z-programma

Zo kan het Ook! zoekt oplossingen voor een duurzamer Nederland

In het nieuwe RTL Z-programma Zo kan het ook! gaat duurzaam ondernemer Aart van Veller op zoek naar oplossingen voor een duurzamer Nederland. In het programma rekenen ondernemers af met verouderde systemen en denkbeelden op het gebied van onder andere energie, mobiliteit en voeding. Samen met bekende groene visionairs neemt Aart deze thema's verder onder de loep. Vanaf 5 november is Zo kan het ook! te zien op RTL-Z.

De samenleving rekent langzaam maar zeker af met de hiërarchische top-down structuur en maakt plaats voor de beweging van onderop. Zowel bedrijven als consumenten nemen het heft in eigen handen als het gaat om het opwekken van decentrale energie, het inspelen op de grondstoffenschaarste of de overstap naar duurzame mobiliteit. Op innovatieve wijze laten deze koplopers in het RTL-Z programma zien: Zo kan het ook!

Aart van Veller (28) is duurzaam ondernemer en mede-oprichter van het bedrijf Cool Endeauvor. Met zijn opleiding aan het Climate Change College, maakte hij voor het eerst kennis met duurzaam ondermerschap. Aart mogen wij inmiddels tot één van de belangrijkste voorvechters van een duurzame wereld rekenen. In 2010 stond hij voor het eerst en als jongste persoon in de lijst met 100 invloedrijkste duurzame Nederlanders van Trouw. In 2011 werd hij door het World Economic Forum benoemd tot 'Young Global Shaper'. In 2012 volgde een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen aan de jaarlijkse bijeenkomst van het WEF in Davos. Aart ziet het als zijn missie om te laten zien dat duurzaamheid een van de grootste economische kansen is van de 21ste eeuw.

Publicatiedatum: