Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Marco Brakkee: "Grootste uitdaging is beschikbaarheid om aan stijgende vraag te voldoen"

OTC USA breidt assortiment uit met Zuid-Afrikaanse blauwe bessen

Zeven jaar na de opening van een kantoor in de Verenigde Staten is OTC USA uitgegroeid tot één van de toonaangevende importeurs van biologisch fruit aan de oostkust. Dit jaar is het van plan de aanwezigheid verder uit te breiden door voor de eerste keer biologische blauwe bessen uit Zuid-Afrika te importeren. OTC heeft twee kantoren in Europa en opende een Amerikaans kantoor vanwege de stijgende vraag naar biologische producten. "Die vraag is niet afgenomen, ondanks de economische problemen wereldwijd", vertelt vicevoorzitter Marco Brakkee.


"Tijdens de economische crisis is de wereldwijde consumptie van biologische groenten en fruit zelfs elk jaar gegroeid", zei Brakkee. "De Verenigde Staten is een belangrijke markt vanwege het marktaandeel in biologische producten en de jaarlijkse groei blijft daar toenemen. Met de aanhoudend sterke vraag is het de grootste uitdaging om ervoor te zorgen dat er voldoende biologische producten zijn om aan die vraag te voldoen."


Brakkee legt uit dat OTC USA in staat is om producten van telers over de hele wereld te betrekken. Dit seizoen start het bedrijf met de import van producten die ze nog nooit eerder in Noord-Amerika hebben aangeboden. "In december zullen we biologische Zuid-Afrikaanse blauwe bessen in de VS gaan verhandelen en we zullen biologische druiven uit Argentinië leveren aan onze Canadese klanten."


Fred Kloen en Marco Brakkee tijdens de PMA in New Orleans

Voor meer informatie:

Marco Brakkee
OTC
Tel: +1 781 879 2133
marco@otc-usa.com
www.otc-usa.comAuteur

Auteur: Sander Bruins Slot

Publicatiedatum: