Next Organic Berlin 2014: 18 mei

De tweede editie van de beurs Next Organic Berlin zal op 18 mei 2014 gehouden worden op luchthaven Tempelhof. Na de eerste editie in mei 2013 kon het team van organisatoren tevreden zijn met meer dan 2500 bezoekers en 165 exposanten. "We wilden echte voeding presenteren en geen show voor zielloze producten. En dat is gelukt", zegt Jiro Nitsch, één van de oprichters. Hij is van mening dat de biologische beweging een nieuw perspectief nodig heeft.

"Door de verwarring die over het bio-label bestaat met steeds lagere normen en door de industriële productie van veel biologisch voedsel is het belangrijk om de focus op smaak, kwaliteit en dierenwelzijn te behouden. We willen de nadruk leggen op ambachtelijke productie en meer producten van regionale herkomst."De doelgroep van de Next Organic Berlin zijn inkopers, winkeliers, hoteleigenaren, restauranthouders en koks die op zoek zijn naar voedsel met een mooie oorsprong dat voldoet aan groeiende eisen van hun klanten en gasten. In 2014 zal extra aandacht zijn voor de thema's kruiden, bier en koffie.

Exposanten kunnen op de website het inschrijfformulier downloaden.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.