Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In Waarachtigheidsjournaal van 30 oktober t/m 5 november

De Traay biologische honing in de hoofdrol bij EkoPlaza

Het Waarachtigheidsjournaal van 30 oktober tot en met 5 november staat in het teken van De Traay. In het Waarachtigheidsjournaal vertelt Harmen Siezen dat oprichter Wouter Vuijk al meer dan 35 jaar op biologische wijze imkert en betrokken was bij de totstandkoming van het EKO-keurmerk voor honing. De Traay honing is puur, dus zonder kunstmatige toevoegingen in de vorm van suiker, kleurstoffen, smaakstoffen en ook geen conserveermiddelen. De consument krijgt deze week een aantrekkelijke korting van 25% op een aantal bijzondere honingproducten, zodat men voordelig kan genieten van dit onvervalste natuurproduct.


Over Imkerij de Traay

De Traay staat synoniem voor lekkere biologische honing, heerlijke honingspecialiteiten en mooie bijenproducten. De Traay combineert haar ambachtelijke imkerij met moderne honingverwerking, wat resulteert in een prachtig assortiment kwaliteitshoning. De Traay zorgt er voor dat alle heerlijke honingsoorten, vloeibaar en crème, bij de honingliefhebber op tafel staan. Naast het honingassortiment heeft de Traay honinggerelateerde producten als Propolis, Biologische siropen, Honingwijnen (rood en wit) en échte Biologische Mede.

Daarnaast biedt de Traay lichaamsverzorgingsproducten die 100% natuurlijk zijn, met een voedende, verzorgende en beschermende werking op mens-, dier- en milieuvriendelijke basis. Huid en milieuvriendelijk samengesteld, dierproefvrij en veelal geschikt voor veganisten. Het Duitse BDIH-keurmerk onderstreept deze belangrijke waarden.

Publicatiedatum: