Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Frieda en Wytze: "Leuk om klanten blij te maken"

Natuurwinkel Drachten reikt prijs uit aan winnaars oogstfeest receptenwedstrijd

Op woensdag 23 oktober was het feest in Natuurwinkel Drachten. Dan worden aan de winnaars van de oogstfeest receptenwedstrijd de heerlijke oogstfeest groente- en fruitboxen uitgereikt.

Natuurwinkel viert oogstfeest grootst

September en oktober zijn in Nederland traditioneel de maanden waarin veel typische groenten en fruitsoorten van eigen bodem worden geoogst. Natuurlijk kennen we allemaal heerlijke appels als Elstar en Jonagold, maar ook peren, bloemkool, pompoen en pastinaak zijn producten die in deze periode in grote aantallen van het land komen. Natuurwinkel is sterk verbonden met de natuur en laat het grote aanbod van al die heerlijke Hollandse groenten en fruit dan ook niet ongemerkt voorbij gaan.


Frieda Mulder van Natuurwinkel Drachten (links) rijkt een oogstbox uit aan Inge Vormer.

Receptenwedstrijd

Tijdens het Natuurwinkel oogstfeest zijn liefhebbers van lekker eten uitgenodigd om een recept van een voorgerecht in te sturen, met daarin ingrediënten die in de maanden september en oktober in eigen land geoogst worden. Aan dit verzoek werd goed gehoor gegeven en uit alle inzendingen zijn de drie meest originele recepten in een poll op de Natuurwinkel website geplaatst. Het recept 'Risotto met herfstkleur' van Inge Vormer kreeg de meeste stemmen en werd daarmee gekroond tot het allerlekkerste voorgerecht in deze oogstwedstrijd. Zij won een maand lang iedere week een box vol heerlijke biologische groenten en fruit. Zo van het land bij de klant. Daniëlle Munnik was met haar 'groentensoep met kastanjechampignons' op de tweede plaats geëindigd. Zij mocht tijdens de prijsuitreiking ook een gratis oogstbox in ontvangst nemen.

Passie voor biologisch en duurzaam leven

"De Natuurwinkel heeft passie voor biologisch en duurzaam leven en neemt daarin haar verantwoordelijkheid. Regelmatig organiseren wij activiteiten waardoor consumenten in contact kunnen komen met gezonde, eerlijke en heerlijke producten die zorgvuldig geproduceerd zijn met respect voor mens, dier en milieu. Dat is waar de Natuurwinkel in gelooft en daarom zijn wij v/d Natuur", aldus Wytze en Frieda.

Wil je meer informatie over Natuurwinkel en haar acties? Kijk dan op www.natuurwinkel.nl.
Publicatiedatum: