Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Woensdag 30 oktober om 16:30 uur op RTL4

TerraSana Superfood in de 'spotlight' bij 4me

Woensdag 30 oktober aanstaande om 16:30 uur gaat het nieuwe seizoen van het populaire TV programma 4me van start op RTL4 & RTL5. In de eerste aflevering is TerraSana Organic RawSuperfood Specialties te gast. Trudy Pannekeet van TerraSana laat zien hoe je heerlijke Superfood smoothies maakt zoals een 'love-shake' met gojibessen en 'body-power shake' met henneppoeder. Daarnaast kan de kijker kans kan maken op één van de 10 TerraSana RawSuperfood pakketten ter waarde van 30 euro.

Altijd op zoek naar de prachtigste bio-producten

In het populaire TV programma 4me kiest De Betere Wereld elke week, voor zijn eigen rubriek, een biologische partner. Almar Fernhout: "Deze keer hebben we het oog laten vallen op TerraSana Organic RawSuperfood Specialties omdat zij altijd bezig zijn met het vinden van de prachtigste biologische producten."


Trend RawSuperfood

Superfood en Rawfood is een trend uit Amerika, die nu ook in Nederland steeds meer aan de populariteit wint. Superfoods zijn natuurlijke producten met een hoge concentratie aan stoffen die het lichaam echt voeden. En bij Rawfood, gaat het om voeding die niet verhit is boven circa 42 graden zodat de pure smaak en voedingswaarden behouden blijven.

Consument informeren over uitzending 4me & Superfood?

De uitzending extra onder de aandacht brengen? Dat kan al door deze raamposter te plaatsen. En bekender worden met TerraSana Superfoods? TerraSana heeft sinds vorige week ook een RawSuperfood brochure ontwikkeld. Hier alvast een sneak preview.

Uitzending: Woensdag 30 oktober om 16:30 uur op RTL4
Herhalingen: Zaterdag 2 november aanstaande om 16:00 uur op RTL4 en zondag 3 november aanstaande om 16:00 op RTL5.

Kijk voor meer informatie op www.terrasana.nl/superfood of morgen op www.rtl.nl/4me.

Over 4me & rubriek De Betere Wereld

Het TV programma 4me is vanaf 30 oktober 2013 weer voor het eerst wekelijks te zien op RTL4. Gezondheid & Lifestyle zijn de belangrijkste onderwerpen in deze serie. De Betere Wereld verzorgt hier een rubriek en laat de kijker zien welke lekkere, mooie, gezonde, (h)eerlijke en duurzame producten en initiatieven op dit moment zijn.
Publicatiedatum: