Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

België: Mooie opkomst Toekomst Zaaien ondanks regen

Het eerste weekend Toekomst Zaaien is achter de rug. Ondanks de regen haalden de activiteiten op zondag 13 oktober een mooie totale opkomst van een 80-tal enthousiaste zaaiers: bio-boerderij De Natlandhoeve zaaide toekomst op het provinciaal domein Nieuwenhoven in Limburg en De Kollebloem in Sint-Lievens-Esse deed mee voor provincie Oost-Vlaanderen.


Van links naar rechts: Koen Dhoore Landwijzer, Antoine De Paepe Kollebloem, Bart Staes Europese Groene Fractie, Kurt Sannen BioForum Vlaanderen.

Beide acties konden rekenen op de steun van verschillende politici. Bart Staes, afgevaardigde van de Europese Groene Fractie, was aanwezig op De Kollebloem. Gedeputeerde voor Limburg, Ludwig Vandenhove tekende present op Natlandhoeve. Beiden namen ze het standpunt voor de herziening van de zaadwetgeving in ontvangst, dat BioForum Vlaanderen en verschillende middenveldorganisaties ondertekend hebben. Klik hier voor meer informatie daarover.Volgend weekend op zondag 20 oktober zijn de provincies Antwerpen en West-Vlaanderen aan de beurt. Kom mee Toekomst Zaaien! Kijk voor meer informatie op www.toekomstzaaien.be.
Publicatiedatum: