27 oktober bij Dutch Art & Design Salon:

Krijg uitleg over natuurvoeding onder genot van BD-high tea

Zondag 27 oktober wordt in het Dutch Art & Design Salon een 'high tea' georganiseerd met biologisch-dynamische hapjes. Ook wordt er tekst en uitleg gegeven over natuurvoeding. Een 'high tea' als vervolg op de – in vruchtbare aarde gevallen – lezing 'Natuurvoeding als medicijn', die Ronald Stoot onlangs in de Salon hield.

Een zondagmiddag met heerlijke zelfgemaakte hartige en zoete hapjes, een pot thee, tekst en uitleg over suikers en vetten en andere (natuur-) voedselgerelateerde onderwerpen én natuurlijk kunst.

Nu kunt u zelf ervaren hoe heerlijk biologisch-dynamisch eten kan zijn. Laat Erik van Veggel u verleiden met zijn kookkunsten terwijl Ronald Stoot met u in gesprek gaat over natuurvoeding in al haar aspecten.

Als culturele versnapering komt deze middag kunstenares Miriam Groenen, zij is sinds kort aangesloten bij het Salon-collectief. Miriam onderhoudt u enthousiast over haar schilderijen en haar grote bron van inspiratie: de mens en haar pure emoties.

Zondag 27 oktober 14:00–17:00 uur
Entree: 30 euro per persoon.
Reserveren: administratie@dutchartdesignsalon.com

Klik hier voor meer informatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.