Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MM Culinair doneert aan bio-tuinen

Donderdag 10 oktober jongstleden heeft stichting MM Culinair de bijdrage, afkomstig uit het gelijknamige evenement, aan het goede doel kunnen overhandigen. Een aantal vrijwilligers van de verschillende tuinen en majoor Sjaak van Hese namen de donatie in ontvangst.

Het Leger des Heils is in april van dit jaar gestart met het project en wil mensen aanmoedigen zelf een moestuin te beginnen. Ze biedt vrijwilligers de mogelijkheid ervaring op te doen in de tuin(en) van het project. Naast het propageren van gezonde voeding, biologische teelt en nuttige dagbesteding, komt de oogst van de tuinen ten goede aan ingeschrevenen van de voedselbank.Er werd door Stichting MM Culinair en de Tafel Ronde 125 Zuidoost Drenthe een cheque uitgereikt ter waarde van 1.500 euro. Daarnaast brachten zij tot groot plezier van de aanwezigen diverse materialen die benodigd zijn voor de moestuinen; van snoeischaren, instructieboeken, schoffels, gieters, tuinslangen, bio-zaden en bonenstokken tot appelbomen, van kruiwagen tot kweekkast.

De vrijwilligers en het Leger des Heils zijn erg dankbaar voor deze giften, mede ontstaan uit opbrengst van deelnemers, bezoekers, sponsoren en donateurs van MM Culinair. Zij zullen ervoor zorgen dat het over de verschillende tuinen verdeeld gaat worden en goed besteed wordt.

Voor meer informatie: www.emmenculinair.nl
Publicatiedatum: