Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bekijk fotoreportage van bezoek aan Warmonderhof

Warmonderhof: band met oud-studenten zeer hecht

Tholen - Léon Veltman van Stichting Warmonderhof vertelt dat oud-leerlingen graag jaren later nog graag terugkomen naar de school. "Onlangs bracht Emanuel Althuis, een student uit de eerste klas van 1947, vanuit Canada een bezoek aan Warmonderhof. Hij gaf aan heel veel elementen van de school nog te herkennen. Dat vind ik mooi. We zijn al 65 jaar verder, maar hieruit blijkt dat de sfeer, het karakter en de aanpak van Warmonderhof heel constant is gebleven. Het overeind houden van de waarden staat dan ook niet voor niets voorop. De band met onze oud-studenten is daardoor ook heel hecht."

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.Tekenend hiervoor is ook het feit dat Warmonderhof een aantal jaar geleden een donatie van 25.000 euro ontving van een oud-student. "Deze student uit de klas van 1956 woonde inmiddels in Nieuw-Zeeland en raakte helemaal ontroerd bij terugkeer op Warmonderhof. Hij wilde onze school graag op deze manier een steuntje in de rug geven."

Léon herinnert zich ook een groep van zes oud-studenten van in de zeventig die Warmonderhof op een gegeven moment uit had gekozen als locatie voor hun reünie. "Zij hadden al die jaren contact gehouden en wilden graag eens een keer terug naar hun oude school."


Oud-studenten op open dag

Warmonderhof koos er tijdens de open dag van zondag 8 september ook bewust voor om diverse oud-studenten hun bedrijven te laten presenteren. "Hiermee willen we de band met onze oud-studenten nog verder versterken", besluit Léon.

Biojournaal bracht begin september een bezoek aan Warmonderhof en maakte daar een fotoreportage. Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie:

Léon Veltman
Stichting Warmonderhof
Wisentweg 12
8251 PC Dronten
06 20625411
[email protected]
www.warmonderhof.nl