Teelt- en handelsbedrijf biologische paddenstoelen

Zonnepanelen zorgen bij Heereco voor 167.000 kilo aan CO2-reductie per jaar

Heereco Bv in Uden is teler en handelaar van uitsluitend biologische champignons en andere biologische paddenstoelen. Het bedrijf is Fair Produce gecertificeerd. Wekelijks worden de champignons en grondstoffen bemonsterd op residuen om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de biologische eis. Heereco Bv is ook in staat om grote partijen in één keer te leveren in samenspraak met de klant. Groene energie en duurzaamheid zijn 2 kernwoorden die bij dit bedrijf passen. De groene energie door middel van eigen opwekking bedraagt zo'n 340.000 kWh per jaar.Zonnepanelen

Bij Heereco staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel. Naast de al bestaande warmte- en koudeopslag in de grond, zijn er in 2012, op de daken van de drie vestigingen, zonnepanelen aangebracht. In totaal zo'n 1.600 zonnepanelen, met een totale oppervlakte van 2.600 m². Dit zorgt voor een CO2-reductie van 167.000 kilo CO2 per jaar.


 
Voor meer informatie:

Dorus Heeren
Heereco Bv
Goordonksedijk 26
5406 NX Uden
06 27026078
www.heereco.nl/

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.