Familie Lansink (De Boderie) in De leukste families van Nederland op SBS6

De familie Lansink van het biologische legkippenbedrijf De Boderie in Albergen heeft meegedaan aan het SBS6-programma 'De leukste families van Nederland'. Ze zijn de gedurende drie dagen (7, 8 en 9 oktober, uitzending van 18:30 tot en met 19:00 uur) in beeld geweest.

"We maken kennis met de familie Lansink. Een boerengezin met 7000 biologische legkippen op het Twentse platteland. Een nobele, maar geen lucratieve business", aldus de voice-over. "Het biologisch houden van kippen is toch wel iets wat je met hart en ziel doet. Het is geen goudmijn", vertelt Gerrit Lansink onder meer.

De familie heeft ook nog een tweede inkomstenbron. Ze runnen ook een Bed&Breakfast waar gasten kunnen genieten van het boerenleven.

Dit is de aflevering van maandag 7 oktober:En dit die van dinsdag 8 oktober:De aflevering van donderdag 9 oktober:Voor meer informatie:

Gerrit en Thea Lansink
De Boderie
Markgravenweg 5
7665 RS Albergen
0546 442545
info@deboderie.nl
www.deboderie.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.