Albert Roozendaal, World Wide Cheese:

"Goede opnamebereidheid voor bio-kazen binnen kaasspeciaalzaken"

Tholen - Biologische kaas heeft inmiddels definitief zijn intrede gedaan in de kaasspeciaalzaken en op de kaasmarkten. World Wide Cheese was samen met Jersey Hoeve dinsdag 1 en woensdag 2 oktober present op de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten. "De opnamebereidheid onder de ondernemers was ruim voldoende", vertelt Albert Roozendaal van World Wide Cheese.

Hij geeft aan dat World Wide Cheese de afgelopen 15 jaar voortdurend ondernemers aangespoord heeft om biologische kaas op te nemen. "Standpunt daarbij is dat bij een echte kaasspecialist een biologische kaas niet mag ontbreken. Supermarkten zijn al jaren geleden ingestapt en een gros van ondernemers liet simpel weg de kaas van hun brood eten. Inmiddels zijn er verschillende aanbieders op de markt, Treur kaas, Van der Sterre zijn naast World Wide Cheese het meest actief met biologische kaas", aldus Albert.Hoewel de Jerseykaas zich in een stevige prijsklasse bevindt is de opnamebereidheid volgens de ondernemer ruim voldoende om het aanbod te vermarkten. "Inmiddels is de vraag zelfs nog iets groter dan het aanbod. World Wide Cheese gaat daarin nog wat verder met de Jersey kaas om deze ook in voorverpakte vorm aan te bieden."

Voor meer informatie:

Albert Roozendaal
World Wide Cheese
Westerspoor 4
1687 AZ Wognum
0229 542506
albert@worldwidecheese.nl
www.worldwidecheese.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.