Hij geeft aan dat World Wide Cheese de afgelopen 15 jaar voortdurend ondernemers aangespoord heeft om biologische kaas op te nemen. "Standpunt daarbij is dat bij een echte kaasspecialist een biologische kaas niet mag ontbreken. Supermarkten zijn al jaren geleden ingestapt en een gros van ondernemers liet simpel weg de kaas van hun brood eten. Inmiddels zijn er verschillende aanbieders op de markt, Treur kaas, Van der Sterre zijn naast World Wide Cheese het meest actief met biologische kaas", aldus Albert.

Hoewel de Jerseykaas zich in een stevige prijsklasse bevindt is de opnamebereidheid volgens de ondernemer ruim voldoende om het aanbod te vermarkten. "Inmiddels is de vraag zelfs nog iets groter dan het aanbod. World Wide Cheese gaat daarin nog wat verder met de Jersey kaas om deze ook in voorverpakte vorm aan te bieden."
Voor meer informatie:
Albert Roozendaal
World Wide Cheese
Westerspoor 4
1687 AZ Wognum
0229 542506
albert@worldwidecheese.nl
www.worldwidecheese.nl