Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ecocert neemt IMO over

De internationale certificeerder Ecocert heeft IMOswiss (Zwitserland) en IMO GmbH (Duitsland) overgenomen. Na een intensieve onderhandelingsfase met verschillende certificeerders, heeft de Bio-Stiftung Schweiz (eigenaar van de IMO Gruppe), besloten om een sterk partnerschap aan te gaan met de Franse Ecocert SA Group. Dit is een toonaangevende speler in de biologische sector, zo wordt gemeld in een persbericht.

Op 19 september werd IMOswiss aan Ecocert overgedragen. En op 1 oktober is IMO GmbH door Ecocert verworven. De overige negen onafhankelijke IMO-kantoren in Bolivia, Brazilië, Chili, China, de Dominicaanse Republiek, India, Kroatië, Mexico en Turkije worden niet beïnvloed door deze acquisities.



Michel Reynaud, vice-president van Ecocert, en Philippe Thomazo werden benoemd in de raad van IMOswiss en Thomazo is de nieuwe Managing Director van de IMO GmbH. "We willen het bestaande bedrijf behouden en zorgen dat beide merken op de markt blijven", legt Thomazo uit. "Om dit te bereiken moeten we op een goede manier samenwerken met werknemers en overheden. Dit is een uitdaging voor ons allemaal."

Bron: Bio-Markt.Info
Publicatiedatum: