Ecocert neemt IMO over

De internationale certificeerder Ecocert heeft IMOswiss (Zwitserland) en IMO GmbH (Duitsland) overgenomen. Na een intensieve onderhandelingsfase met verschillende certificeerders, heeft de Bio-Stiftung Schweiz (eigenaar van de IMO Gruppe), besloten om een sterk partnerschap aan te gaan met de Franse Ecocert SA Group. Dit is een toonaangevende speler in de biologische sector, zo wordt gemeld in een persbericht.

Op 19 september werd IMOswiss aan Ecocert overgedragen. En op 1 oktober is IMO GmbH door Ecocert verworven. De overige negen onafhankelijke IMO-kantoren in Bolivia, Brazilië, Chili, China, de Dominicaanse Republiek, India, Kroatië, Mexico en Turkije worden niet beïnvloed door deze acquisities.Michel Reynaud, vice-president van Ecocert, en Philippe Thomazo werden benoemd in de raad van IMOswiss en Thomazo is de nieuwe Managing Director van de IMO GmbH. "We willen het bestaande bedrijf behouden en zorgen dat beide merken op de markt blijven", legt Thomazo uit. "Om dit te bereiken moeten we op een goede manier samenwerken met werknemers en overheden. Dit is een uitdaging voor ons allemaal."

Bron: Bio-Markt.Info

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.