
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Tien nieuwe bio-boerderijen ontvangen stimuleringsprijs voor omschakeling
- "Volg je orders en statussen voortaan met stoplichten"
- "Voor ons was het een no-brainer om iets te doen met bio-katoen"
- Drie op de vijf Nederlandse volwassenen vinden prijs belangrijker dan herkomst van voedsel
- Helft Nederlanders eet jaarlijks ruim 13 kilo méér suiker dan gedacht
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Week van de Zoete Aardappel
De zoete aardappel is rijk aan smaak, bevat veel antioxidanten en vezels en kan op talloze manieren worden klaargemaakt. In de VS is hij niet weg te denken bij Thanksgiving. Maar eigenlijk zou de kleurige knol anders moeten heten, want het is in feite geen aardappel, zelfs geen familie van de aardappel (nachtschade), maar wel van onze akkerwinde. Ook het "zoete" is niet helemaal terecht. De glycemische index is lager dan van de gewone aardappel!
Nature & More heeft speciale aanbiedingen rond biologische zoete aardappelen uit North Carolina en heeft gratis posters, receptkaarten en ander POS-materiaal beschikbaar gesteld. De zoete aardappelen van Nature & More zijn afkomstig van de familie Barnes uit North Carolina. Meer informatie over hun bedrijf is te vinden op www.natureandmore.com, met code 170.
Links: zoete-aardappelbrood.
Nature & More is het transparantiesysteem van Eosta, innovatief marktleider in verse biologische groente en fruit. Nature & More won 2012 de Ecocare Award in Duitsland en in 2013 de Sustainable Entrepreneurship Award in Oostenrijk.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-06-08 "Ik vorm mijn bedrijf liever om tot bos dan tot traditioneel landbouwbedrijf"
- 2023-06-07 Agroberries verwerft aandelen in BerryWorld
- 2023-06-07 “Zweden en Marokko nieuwe afzetmarkten voor Xenia-peer”
- 2023-06-07 "Omstandigheden niet optimaal door koud voorjaar en minder natuurlijke bestuivers"
- 2023-06-07 "Wateroverlast treft biologische oogst in Italië"
- 2023-06-07 Grote verliezen in Letse fruitteelt vanwege voorjaarsvorst
- 2023-06-06 "Dat juist Marloe en Raymond de BD-aspergeteelt omarmd hebben, past goed bij hun eigenzinnige karakter"
- 2023-06-06 Boer Ayoub bezoekt bio-fruitteler Wil Sturkenboom
- 2023-06-06 VS: Verkoop biologische citrus daalt
- 2023-06-05 Bio-teler groeit voorzichtig: “Het was maar een beetje meer, maar we kregen ze slecht weg”
- 2023-06-05 Onderzoek naar link tussen beschikbaarheid van zoet water en stikstofefficiëntie
- 2023-06-05 Welke vijf bedrijven maken kans op de BioVLAM 2023?
- 2023-06-05 BD-druiventelers vinden opvolger en kunnen gaan afronden
- 2023-06-02 "In vergelijking met vorig jaar hebben we ons verkoopseizoen eerder moeten beëindigen"
- 2023-05-31 De Générose: nieuwe biologische 100% Franse tomaat
- 2023-05-31 "We hebben nog nooit zo vroeg zo veel biologische peren vast hoeven leggen voor komend seizoen"
- 2023-05-31 "Qua kosten zitten biologische champignons aan maximum"
- 2023-05-30 Het geheim van Gisele Bündchen? Lokaal en biologisch eten
- 2023-05-30 "Oog houden voor individuele uitdagingen, zodat telers geen nummer worden"
- 2023-05-30 Stadsbestuur Lier oogst zelf bio-groenten voor goede doelen