Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Grootste deel natuurvoedingswinkeliers heeft de beurs weer bezocht"

Fotoreportage VitaSana 2013 in Brussel

Tholen - Zondag 29 en maandag 30 september werd in Paleis 3 van Brussels Expo de Belgische bio-vakbeurs VitaSana gehouden. De organisatie van de vakbeurs was voor de tweede keer in handen van Nutrimedes. Koen Descheemaeker van Nutrimedes geeft aan tevreden te zijn over het verloop van de beurs. "De meeste exposanten waren heel content. Deze beurs richt zich op een specifieke doelgroep, de natuurvoedingswinkeliers. Daardoor hebben de exposanten de kans gekregen om hun belangrijkste klanten weer te spreken. Diverse standhouders hebben al aangegeven betere zaken gedaan te hebben dan tijdens de vorige VitaSana twee jaar terug."

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.


"Deze beurs heeft een heel specifieke doelgroep"

Koen geeft aan dat door de specifieke doelgroep VitaSana niet vergeleken kan worden met een publieksbeurs waar massa's volk op afkomen. "De bedoeling van deze beurs is om de mogelijkheid te scheppen voor de standhouders om in een kort tijdsbestek zoveel mogelijk winkeliers te kunnen ontmoeten om, ofwel contracten af te sluiten, of om nieuwe producten voor te stellen. Wij mikken hier dus voornamelijk op kwalitatieve contacten. VitaSana is de enige vakbeurs voor de bio-branche in Belgiƫ. Er zijn tussen de 400 en 600 winkels in Belgiƫ. Het grootste deel van de natuurvoedingswinkeliers bezoekt VitaSana. Vooraf hadden zich 2.200 bezoekers ingeschreven. Dat is eigenlijk ongelooflijk veel."

Biojournaal heeft maandag 30 september een bezoek gebracht aan VitaSana. Klik hier om de fotoreportage met onder meer de Nederlandse inbreng op de beurs te bekijken.Voor meer informatie:

Koen Descheemaeker
VitaSana
Nutrimedes
Lange Dreve 8F
8980 Zonnebeke
+32 (0)491 59 29 55
[email protected]
www.vitasanaexpo.org/nl/