Verhalen van biologische ondernemers uit de stad

Biologisch Amsterdam gelanceerd

In de straten van Amsterdam openen steeds meer biologische ondernemers hun deuren. Dat maakte Laura Bras, initiatiefneemster van de website Biologisch Amsterdam, nieuwsgierig: Waarom kiest een ondernemer voor biologisch? Wat is het verschil met reguliere producten? Welke moeilijkheden komen erbij kijken? En ook niet onbelangrijk, wat vindt de Amsterdamse consument ervan?

Op de website Biologisch Amsterdam geeft zij antwoord op deze en andere vragen aan de hand van interviews met biologische ondernemers uit de stad. Zo biedt Biologisch Amsterdam een kijkje in de keuken van de biologische scene in Amsterdam.

In het eerste interview vertelt eigenaar Frank van biologische bakkerij Frankie's Corner in de Jan Pieter Heijestraat over zijn 25 soorten biologisch brood. Het volgende interview staat al op de planning en volgt binnenkort.

Kijk voor meer informatie op de website www.biologisch-amsterdam.nl.
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.