Examens Groene Kookacademie, 100% geslaagd!
"Al met al was het een kroon op anderhalf jaar opleiding. Het is dan ook hartstikke leuk om te zien hoe iedereen voorruit is gegaan en écht beter is gaan koken. Natuurlijk waren er ook een paar missers maar er waren vooral een boel toppers. Zoals de fantastische gecaramelliseerde rode uientaart van vers gemaakt kwark-bladerdeeg, de romige gratin van koolrabi of de Aziatische cashewroom-sperziebonensoep. Die waren zó lekker dat de docenten het helemaal opgegeten hebben. Het is wat ondoenlijk om al het lekkers op te noemen natuurlijk maar genoten hebben we wel."
"Ondertussen is de tweede groep al een eindje op scheut en proeven we elke lunch van de eigen creaties. Er zitten een paar deelnemers bij die een eigen moestuin hebben, dus dan weet je het wel."
Op de site van De Groene kookacademie vind je het hele aanbod. De komende tijd gaat De Groene Kookacademie behalve met vegetarisch koken ook aan de slag met chocolade en spannende fermentatietechnieken. Heb je interesse en wil je de docenten ontmoeten? Op woensdag 9 oktober is er een informatie-avond in Amersfoort. Aanmelden kan via [email protected].
Voor meer informatie: www.groenekookacademie.nl