Oogstfeest op 28 september

"Videoreportage bij De Oosterwaarde: "Steunen als Pergola-bedrijf echt op onze klanten"

René Eijsink van Ik Boer Goed heeft de onderstaande reportage gemaakt over De Oosterwaarde, een biologisch-dynamisch landbouwbedrijf aan de Sallandsweg 6 in in Diepenveen. Aanstaande zaterdag organiseert De Oosterwaarde in verband met de Bio10daagse een oogstfeest. Iedereen is welkom en meer informatie is te vinden op www.oosterwaarde.nl.

De Oosterwaarde in een Pergola-associatie met deelnemers uit de directe omgeving die wekelijks een aandeel in de oogst ontvangen. Samuel Lentink spreekt in de video over een 'uit de hand gelopen hobby' en vertelt over de plannen op korte termijn. Hij geeft een rondleiding over het bedrijf. "We zoeken verbinding met de stad en met onze klanten. Ons bedrijf is een Pergola-bedrijf. De Pergola zijn onze klanten en ons bedrijf kan daar langs omhoog groeien. Wij steun ook echt op onze klanten. Op zie manier kan je een gezond bedrijf opbouwen."

Bekijk hier de video:

de Oosterwaarde-biologisch dynamisch landbouwbedrijf from René Eijsink on Vimeo.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.