Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We hebben een nieuwe overeenkomst met Natudis getekend"

GooodyFooods Almere gaat door als Natuurwinkel GooodyFooods

Tholen - GooodyFooods Almere aan de Spoordreef 30 gaat door als Natuurwinkel GooodyFooods. Dit maakt ondernemer Casper Kromkamp bekend: "Nadat vorig jaar bekend werd dat Natudis voornemens was om te stoppen met de GooodyFooods-formule, zijn we in onderhandeling gegaan over een nieuw contract. De afgelopen week hebben we een nieuwe overeenkomst getekend met onze groothandel Natudis", zo licht Casper toe.

Casper vertelt dat er bewust voor gekozen is om voorlopig de naam Natuurwinkel GooodyFooods te hanteren. "Het zou zonde zijn om de naam GooodyFooods meteen overboord te gooien. We hebben namelijk tweeënhalf jaar veel tijd en energie gestoken in de promoten van dit concept. En het is gewoon nog steeds een leuke, frisse naam." Hij geeft aan dat per december de naam Natuurwinkel op de gevel zal komen te staan. "We kiezen bewust voor een langzame overgang."
 

Bio-markt op StreekParade Publieksdag

De natuurvoedingswinkel is zondag 29 september overigens ook van de partij tijdens de StreekParade Publieksdag in Almere. Natuurwinkel GooodyFooods organiseert een biologische streekmarkt. "We gaan meteen gebruik maken van de markt om onze consumenten te vertellen dat wij voortaan doorgaan als Natuurwinkel GooodyFooods. Ook kunnen consumenten kunnen op deze markt kennis maken met de boeren en telers die leveren aan onze winkel."

Deelnemers aan de streekmarkt op de Korte Promenade ter hoogte van de Grote Markt zijn: BioRomeo, Kroon Biologische Verswaren, Landgoed de Mariënwaerdt, Natudis, Schapenkaas boerderij Grootkabel, bio-bakker Van der Westen en versgroothandel De Zaai-Ster.

Voor meer informatie:

Casper Kromkamp
Natuurwinkel GooodyFooods
Spoordreef 30
1315 GP Almere
036 5306926
[email protected]